AcasăNewsMotivul INCREDIBIL pentru care Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu...

Motivul INCREDIBIL pentru care Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu şi-a luat licenţa la facultate

Andi ManciuMotivul INCREDIBIL pentru care Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu şi-a luat licenţa la facultate

Scandal mare în ţară după ce s-a aflat că Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, nu are studii superioare. Această condiţie este obligatorie pentru cei care ocupă o funcţie de conducere în instituţiile statului.

Ce este Grupul de Comunicare Strategică? Estea acea instituţie care analizează zilnic datele legate de COVID-19 în România. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României. Manciu conduce acest grup dar este şi consilier de stat al premierului României.

Dezvăluirile realizate de un post TV arată faptul că Andi Manciu a fost exmatriculat de la facultatea pe care o urma, SNSPA. Deci, nici nu mai avea cum să-şi ia licenţa. Se pare că şeful GCS nici măcar nu frecventa cursurile, aduna multe absenţe şi a sfârşit prin a fi exmatriculat.

Pentru a fi în fruntea Grupului de Comunicare Strategică este necesară chiar o diplomă de master, dar Manciu n-o are nici măcar pe cea de licenţă. „Dacă, la facultate, participi la primul an de cursuri şi îţi iei, în mare examenele vei trece în anul doi. În momentul în care nu participi la cursuri pe o perioadă mare de timp nu vei fi dat afară, exmatriculat după primul semestru, după semestrul doi, ci e nevoie să treacă suficient de mult timp, chiar şi doi ani de zile pentru a se ajunge la această formă extremă de exmatriculare. Ceea ce s-a întâmplat în cadrul domnului Manciu”, a spus Mihai Gâdea, la postul Antena 3.

Manciu a recunoscut că are doar crsuri universitare, nu şi diplomă de licenţă

Andi Manciu, şeful Grupului de Comunicare Strategică, a recunoscut că nu şi-a luat diploma de licenţă. „În privința studiilor am menționat în CV că am urmat cursurile universitare și nu am declarat că sunt până la acest moment licențiat, întrucât acest lucru ar fi contrar situației de fapt„, a spus Manciu.

author avatar
Andrei Ștefan
853 afisari

5 COMENTARII

  1. Jenant. Azi cand o diploma universitara nu costa si nu valoreaza nimic, sa fie asa de dezinteresat s-o obtii. Sunt o gramada de facultati, bucuroase sa licentieze trecatorii, doar ca sa justifice banii de salarii incasati in functie de naivii inscrisi.

  2. Fratilor, pai asta a fost pus sa-si dea cu parerea despre niste cifre oricum greu verificabile dar, am spus-o si repet pana cineva o sa auda: la compania de autostrazi a fost numit un „specialist”, C.F., care inafara unui liceu cu profil auto nu mai are decat scoala vietii, insa are calitatea de vajnic vicepresedinte al pnl MM. A fost prezentat si in vizita ” de lucru” la autostrada Sebes… iar in vizitele din campania electorala a primului, acesta era vesnic prezent in planul doi cu un dosar in mana> O fi cu realizarile pe 8 luni ale peeeeneeeleee – ului cuiva ??? Oare pana acum o fi retinut care-i diferenta intre un culeu si o pila ??? Pila stiu precis ca stie ce inseamna (n-are nimic cu podurile). E unul din SPECIALISTII cu care au fost schimbati oamenii PEEEEESEEEEDEEE-ului. Halal…

  3. Ce argument serveste – ca n-a declarat ca are diploma de licenta. Corect, nu a mintit (ca multi altii), nu are doctorat plagiat, nu are diploma falsa. Frumos din partea lui ca nu e mincinos. Dar cand trec anii si nici nu-ti iei licenta unde te-ai inscris, nici nu te retragi, ca apoi sa urmezi altceva (daca ai vazut ca nu ti se potriveste primul domeniu), oare nu esti cumva lenes si superficial? Uite ca e bine – pentru lene, primesti functie publica. Imi imaginez cat e de pregatit, un mare strateg in comunicare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger