AcasăNewsMotivarea instantei! Iata de ce au decis magistratii arestarea lui Oprescu!

Motivarea instantei! Iata de ce au decis magistratii arestarea lui Oprescu!

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune! / Sursa FOTO: National

Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de luare de mita si de aderare la un grup infractional organizat.

BREAKING NEWS: Sorin Oprescu, eliberat pe cauțiune!

Oamenii legii sustin ca au decis arestarea lui Oprescu pentru ca acesta, prin mecanismele pe care le are la dispozitie, i-ar putea influenta pe martorii implicati in dosar.

De asemenea, judecatorii sustin ca „este de necontestat faptul ca Sorin Oprescu si-a insusit suma de bani primita de la denuntator. De altfel, inculpatul nici nu a contestat acest fapt”.

Concluzia judecatorilor este una cat se poate de clara: „din probele existente la dosarul cauzei, judecatorul de drepturi si libertati retine ca inculpatul a cunoscut provenienta ilicita a sumei de 25.000 euro, pe care a primit-o de la denuntatorul…, cu titlu de contraechivalent al prestatiei sale, aceea de a asigura stabilitatea functiei publice detinute de…, prin incalcarea obligatiilor ce ii reveneau in calitate de primar al municipiului Bucuresti”.

author avatar
Cristi Ionita
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger