AcasăNewsMotivarea avizului negativ dat cererii de revocare a sefei DNA, trimisa la...

Motivarea avizului negativ dat cererii de revocare a sefei DNA, trimisa la Cotroceni

Raportul prin care reprezentantii Sectiei pentru procurori din cadrul CSM isi motiveaza, practic, avizul negativ dat in sedinta de acum mai bine de doua saptamani in cadrul careia s-a analizat solicitarea adresata de ministrul Justitiei, si anume propunerea de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la sefia Directiei Nationale Anticoruptie a luat calea Cotrocenilor.

Un anunt in acest sens a fost facut vineri, dinspre CSM, prin intermediul unui comunicat prin care se transmite ca motivarea a fost „inaintata decidentilor”.

„In urma avizului nefavorabil privind propunerea ministrului justitiei de revocare a doamnei Laura Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aduce la cunostinta opiniei publice faptul ca hotararea nr. 52 din 27 februarie 2018 a fost motivata si inaintata decidentilor pentru a dispune masurile legale”, suna precizarile oficialilor Consiliului.

Avizul CSM-ului este, trebuie precizat, unul consultativ, decizia finala in aceasta privinta urmand sa ii apartina presedintelui Iohannis.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger