AcasăNewsMoțiunea simplă vizându-l pe ministrul Cîțu, dezbătută în Parlament

Moțiunea simplă vizându-l pe ministrul Cîțu, dezbătută în Parlament

Moţiunea simplă intitulată ‘Virusul Cîţu a infectat economia naţională’, depusă de PSD, ajunge, luni, în atenția Camerei Deputaților.

Demersul inițiat de 70 de deputați va fi dezbătut începând cu ora 17.30, conform programului de lucru anunțat la Cameră.

“Stimaţi colegi, în orice altă ţară europeană un personaj care a dat bir cu fugiţii în plină pandemie de coronavirus şi şi-a depus mandatul, aşa cum a făcut domnul Cîţu, depunându-şi mandatul de premier desemnat, ar fi fost scos pe uşa din dos a politicii oricărei alte ţări din Uniunea Europeană. În România, domnul Cîţu a rămas ministru al Finanţelor, se luptă cu spionii, cu extratereştrii, cu hackerii şi după ce i-a biruit pe toţi şi a reuşit în trei săptămâni, o lună să pună la punct un site, am aflat cu toţii că o singură firmă a accesat credit pe platforma respectivă. Suntem obligaţi să depunem această moţiune”, declara, zilele trecute Alfred Simonis, liderul grupului deputaților PSD, de la tribuna Parlamentului.

author avatar
Cristina Stefan
188 afisari

5 COMENTARII

  1. Catu are studii cat toate generatiile de mancurti din Transnistria la un loc . L-am confundat cu scarbavnicul Teodorovici , ala de vorbeste repede si prost , minte cum respira si a praduit bugetul , un dezastru national cu perspective de DNA .

  2. Lu Citu daca ii ceri sa resuscite econimia, o sati raspunda ca el a invata t economie etatizata.

  3. A incercat sa ma resusciteze prin prelucrari prin aschiere la rozeta si a dat roade , i-am multumit imediat cu un potpuriu de sugiukuri la flautul zbarlit cu gusa si l-am rugat gales sa nu-mi etatizeze cabinetul 00 unde ademenesc musterii .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger