AcasăNewsMotiunea simpla "Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare", depusa de...

Motiunea simpla „Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare”, depusa de PNL la Senat

Liderul grupului PNL din Senat, Puiu Hasotti, a declarat, miercuri, ca liberalii au depus motiunea simpla cu titlul „Guvernul Ponta este incapabil sa scrie dupa dictare”, motiune care a fost semnata de senatorii PNL si PDL.

Presedintele de sedinta, social-democratul Ioan Chelaru, a declarat ca in sase zile va fi stabilit termenul pentru dezbaterea acestei motiuni simple, scrie b1.ro.

”Voi inainta textul motiunii semnat de cei doi lideri, Puiu Hasotti si Dumitru Oprea, presedintelui Senatului, pentru fixarea termenului pentru dezbateri si sa inainteze textul Guvernului si ministerului de resort”, a afrimat senatorul PSD Ioan Chelaru.

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu anuntase, luni, ca grupul senatorilor PNL va initia o motiune simpla pe tema absorbtiei fondurilor europene si a politicilor guvernamentale din acest domeniu. „Este o decizie a grupului parlamentar, am asumat-o toti, am initiat-o. Tema majora este a fondurilor europene, a politicilor Guvernului, a incapacitatii Guvernului de a duce o politica eficienta si coerenta in aceasta privinta”, a declarat Antonescu.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger