AcasăNewsMotiunea de cenzura, prezentata in plen la cateva ore de la depunere....

Motiunea de cenzura, prezentata in plen la cateva ore de la depunere. Cand e votul

Deputatii s-au incaierat ieri, in plen, pe tema legii defaimarii

Abia depus la Parlament, demersul Opozitiei la adresa Guvernului Dancila va fi citit in plen chiar miercuri dupa-amiaza.

Dupa cum anunta inca din ziua precedenta Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, PSD-ul isi doreste „la fel ca si Opozitia, ca aceasta motiune sa intre cat mai repede la vot”. Iar acest lucru se va intampla, iata, la doar cateva ore dupa ce initiativa semnata de 173 de parlamentari a fost depusa. Motiunea de cenzura va fi citita in plen incepand cu ora 15, urmand sa fie supusa votului martea viitoare.

Cat despre sansele ca demersul sa treaca, Ciolacu a parut convins ca nu vor exista surprize la nivelul Coalitiei. „PSD plus ALDE au suficiente voturi ca aceasta motiune sa nu treaca”, a subliniat, miercuri, social-democratul. Raluca Turcan admitea, la randul sau, dupa depunerea motiunii, ca Opozitia nu are, „in momentul de fata”, suficiente voturi pentru ca initiativa sa treaca, dar ca „jocul merge mai departe”, si ca motiunea a fost semnata si de patru parlamentari neafiliati.

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger