AcasăNewsMotiunea de cenzura penelista, prima strigare

Motiunea de cenzura penelista, prima strigare

Liberalii opintesc la pomelnicul pacatelor PSD in vederea finalizarii textului motiunii de cenzura

Liberalii au terminat de compus textul motiunii cu ajutorul careia spera sa scape de Viorica Dancila. Cum titlul este ”Opriti Guvernul marioneta – Puterea are o agenda de grup infractional”, adversarii PSD-ului nu pot decat sa spere ca macar textul in sine este mai inspirat.

Liberalii opintesc la pomelnicul pacatelor <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagpsd title=PSD data wpil keyword link=linked>PSD<a> in vederea finalizarii textului motiunii de cenzura

Motiunea coapta la foc marunt de PNL nu are inca o forma finala, penelistii insisi luand in calcul posibile modificari operate in urma discutiilor si negocierilor purtate cu celelalte partide din opozitie. In varianta liberala, textul acuza actuala putere PSD-ALDE in principal de transformarea Justitiei si a institutiilor statului in simple ”unelte politice” si de urmarirea de catre pesedisti a unei agende tipice unui ”grup infractional organizat”.  In context, PNL acuza PSD-ul si ca se foloseste de curtea Constitutionala ”pentru a amputa atributiile presedintelui Klaus Iohannis” – o referire directa la revocarea Codrutei Kovesi. De critici nu scapa nici Avocatul Poporului, institutie care a devenit, conform liberalilor, un simplu depozit pentru sesizarile incuiate in sertare de Victor Ponta pe motiv ca plangerile ”nu convin PSD-ului”. Dupa ce i-au pus numele la loc de mare cinste in titlul motiunii, liberalii i-au dedicat un capitol personal premierului Viorica Dancila. Pe care o descriu nu numai ca pe o marioneta facuta pres la picioarele lui Liviu Dragnea dar si ca pe un premier care i-a pus pe fuga pe investitorii straini si ”a afundat si mai tare” economia tarii – pe scurt, a facut din ”tigrul economic” cu care se lauda nu demult predecesorul sau la Palatul Victoria, Mihai Tudose, un biet pisic jigarit. Si nu in ultimul rand, liberalii le freaca ridichea pesedistilor pe motiv ca nu-si respecta propriul program de guvernare.

author avatar
Simona Badulescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger