AcasăNewsMotiunea de cenzura. Fifor: Vor doar sa darame, dar nu sunt in...

Motiunea de cenzura. Fifor: Vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic

Responsabil de comunicarea in cadrul PSD-ului, fostul ministru comenteaza, vineri, intr-un mesaj transmis pe fondul intiativei opozitiei de a darama actualul Guvern, declaratii recente ale initiatorilor motiunii de cenzura.

Si ia rand pe rand reprezentanti ai fiecarui partid din opozitie. „Ce vor sa faca pentru romani cei care au depus motiunea impotriva Guvernului? Nimeni nu raspunde la aceasta intrebare. Orban zice ca ar vrea prim-ministru, dar Tudose spune ca el ar fi mai potrivit. Ca sa ii impace, consilierul presedintelui PNL spune ca ar fi mai bine sa ramana PSD la Guvernare. Barna de la USR vine cu alte nazbatii: nu vrea la guvernare, dar vrea anticipate”, noteaza, intre altele, Mihai Fifor.

Pana sa constate ca „ei zic doar „Jos PSD” dar niciunul nu e in stare sa ofere ceva bun pentru romani. Nicio propunere de guvern, nicio propunere serioasa de prim-ministru, niciun program de guvernare. Vor doar sa darame, dar nu sunt in stare sa construiasca nimic”. Drept urmare, Fifor se arata convins ca motiunea de cenzura la adresa Cabinetului Dancila va fi sortita esecului. „Romania nu isi permite o astfel de aventura. Asta ne uneste! PSD nu va lasa tara pe mana acestor impostori. Motiunea nu va trece!”, isi incheie Fifor analiza.

226 afisari

1 COMENTARIU

  1. Partidele politice din Romania infiintate dupa 1989 sunt grupari infractionale de carima organizata……………

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger