AcasăNewsMotiunea de cenzura -163 de semnatari. Va fi depusa vineri

Motiunea de cenzura -163 de semnatari. Va fi depusa vineri

Parlamentarii din Opozitie fac ultimii pasi necesari depunerii motiunii de cenzura la adresa actualului Cabinet.

Din cate a anuntata in aceasta dupa-amiaza, de la Parlament, liberala Raluca Turcan sunt 163 de parlamentari  – de la PNL, USR, PMP, neafiliati dar si neafiliati apartinand partidului condus de Victor Ponta, Pro Romania, care „au semnat si asumat depunerea motiunii de cenzura”.

Demersul, intitulat ”Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!”, va fi depus in cursul zilei de vineri, din cate a mai mentionat liderul Grupului PNL de la Camera Deputatilor, avandu-i alaturi pe liderii USR si PMP, Dan Barna si, respectiv, Eugen Tomac.

author avatar
Cristina Stefan
409 afisari

7 COMENTARII

  1. Sa cada o data ipochimenul de Dragnea! Asta chiar se viseaza presedinte 🙂 O laie .. asta o sa devina nesimtitul asta, mincinos securist ordinar ca si caracter! Poate o da domnul si o sa il tranteasca ca si pe potaile care il sustin

  2. Sa se aleaga praful si pulberea de guvernanti si sa vina Tzurcanca la conducere cu gura ei formata pe gatul de vioara tip stolojeana.Totodata sa vina o criza,bineanteles la ordinul stapanilor Coloniei,si sa scada cu 50% toate venitirile persoanelor fizice pe o perioada nedefinita.Sa nu intram in Shengen,dar sa iesim din UE,dar sa ramanem cu MCV si sa intram la apa mocirloasa,vascoasa si puturoasa.Sa ramana doar Guvernatorul General,cu 5 stele,al Coloniei care sa dea un decret de liberalizare a alimentului la moda in prezent=zombi,e=,iar de la anul sa se infiinteze functia de Kkaiser al Coloniei.Sa fie din ce in ce mai rau decat sa fie un pic de bine,samd pana la moarte si dincolo de ea.

    • Hotie si coruptie generalizata. Clientela politica a PSD primeste salarii comparabile cu ale sefului statului. Orice s-ar spune, oamenii lui Putin infiltrati in structuri sunt platiti regeste

  3. Idioti.
    Cea mai mare crestere economica inseamna ca ei au mai mult bani.
    Pentru unii ca ei, colonzarea cu musulmani, mentinerea neprecizarii in COnstitutie casatorie = barbat + femeie, bagarea perversitatilor sexuale in scoli…. astea sint sloganurile lor… – de ce nu le place?
    Sint disarmonici psihologic, chiar schizofrenici.

  4. Remarcați și fapul că este un conflict de interese și unul de natură constituțională cu autoritatea judecătorească faptul ca parlamentarii să voteze pentru sau împotriva triminterii în instanță a propriilor cauze cercetate penal ?
    Opinați că atribuția judecării cauzelor și ce a constatării imunității stabilită de Constituție revine instanțelor judecătorești și nu parlamentarilor, competența de judecată aparținând ÎCCJ așa cum stabilește articolul 72 din Constituție ?

  5. Jignirea suprema catre romani. Tupeul ciumei rosii de a se afisa cu un om analfabet functional in fruntea guvernului. Jignire la bun simt si inteligenta.
    Iohannis in loc sa ii spuna femela i-a spus femeie lu’ Dancila. A urmat un mare vacarm in cusca guvernamentala de la Gradina Zoologica!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger