AcasăNewsMoțiunea ciolanului a trecut

Moțiunea ciolanului a trecut

Ludovic Orban, posibil premier. Și dacă nu?

Exceptând luările de poziție ale reprezentanților PSD, dezbaterile din Parlament pe seama moțiunii de cenzură au ținut cont prea puțin de soarta României și mai mult de plătirea polițelor. Vuvuzelele lui Klaus Iohannis au făcut un spectacol grobian, după chipul și asemănarea locatarului de la Cotroceni. Minciuna a fost pe primul plan, alături de atacul fără argumente la adresa guvernului. E de ajuns o parcurgere în diagonală a fiecărui discurs susținut de opoziție pentru a vedea că sursa de inspirație nu este alta decât Klaus Iohannis. Aceleași cuvinte secate de conținut, aceleași sintagme găunoase cu statul de drept, cu parcursul european și cu lupta PNL pentru binele României. De ce să te aștepți la altceva?

Ludovic Orban, posibil premier. Și dacă nu?

M-aș fi așteptat la o reacție ca o explozie din partea opoziției la aflarea rezultatului. 238 de parlamentari au votat pentru „Moțiunea ciolanului”, ajutând-o să treacă. N-ar fi trebuit să fie motiv de bucurie? M-am uitat la fețele lor și, surprinzător, erau cam îngândurați. Abia acum și-au dat seama seama ce tâmpenie au făcut? Cu cine vor guverna? Cu ce premier? Cu ce program?

Doi mici și o bere

Mi-au rămas în minte spusele unuia dintre vorbitori, nu mai știu cine, care a declarat că Viorica Dăncilă și guvernul ei au adus România în ruină. Și, atunci, unde a găsit Ludovic Orban ciolanele cu care să-și momească susținătorii? Dacă toate sunt descărnate, doar cu ceva zgârciuri pe ele, de unde a scos liderul PNL fripturile și fleicile? Le va produce viitorul guvern prezidat de el? Din ce? De unde? În fond, penibilul veleitar liberal ar trebui să ne devină simpatic. Ori nu știe ce vorbește, ori nu mai ține minte. Și înaintea moțiunii trecute, ca și acum, de altfel, a atacat aceeași temă: Viorica Dăncilă cumpără voturi. Și el cum a procedat? Necesarul de parlamentari care să dărâme guvernul cum l-a strâns? Câlcând la maximum pe pedala patriotismului? Care parlamentar i-a refuzat propunerea unei funcții grase doar din dragoste de români și din simpatie pentru el? Să-i fi lovit pe toți grija de țară și munca fără beneficii? Nu știu de ce, tocmai acum, îmi vin în minte cuvintele lui Rareș Bogdan, rostite într-o altă conjunctură: “Românul e un animal, un nesimțit și un mâncău, care-și vinde votul pe doi mici și o bere.”

Vorbe de clacă

Raluca Turcan și-a calibrat prost atacurile la adresa PSD

Tonul spectacolului regizat de opoziție l-a dat Raluca Turcan, a cărei ascensiune n-ar trebui căutată prea mult, dacă e să-i dai crezare lui Ludovic Orban. În urmă cu doi ani, prezent la o conferință a Organizației Județene Alba a Femeilor Liberale, acesta spunea: „Vă recomand să nu urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, Mioarei Mantale, Elenei Udrea. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante.” Și, ca și cum nu ar fi fost de ajuns sau temându-se că nu a fost bine înțeles, peste o lună a reluat tema pe Euforia TV, cu aceleași cuvinte. Bineînțeles că nu am motive să cred că în PNL, partidul de îngeri al lui Iohannis, se pot întâmpla asemenea lucruri, din moment ce Orban e mereu de mână cu Raluca Turcan la conducere. Eu o cred pe neprihănita Turcan când spune că pe străzile din România s-a instaurat haosul, grupările interlope făcând legea, iar pentru asta PSD este de vină. Dar dacă ar fi spus și că pe vremea când ea era în PDL au fost trași pe dreapta 10.000 de polițiști, ar fi fost mai credibilă. Sau cel puțin rezonabilă. Altminteri, vorbele ei sunt doar de clacă.

I-a împlinit visul

Victor Ponta, omul cu maimuța din circul moțiunii

Nici Victor Ponta nu s-a lăsat mai prejos. Venit în blugi, din respect pentru colegi, desigur, a avut cea mai mizerabilă prestație. Discursul lui a fost o tentativă de pamflet la adresa guvernului și a Vioricăi Dăncilă, fără legătură cu textul moțiunii și contextul reuniunii. O înșiruire de glume proaste la care a râs singur. De fapt, pe Victor Ponta nu l-a interesat să spună ceva concret, el era preocupat doar de căderea guvernului și de o inevitabilă destrămare a PSD. Jocul cui o fi fost, că mie mi se pare cunoscut? Seamănă al naibii de mult cu dorința lui Iohannis, exprimată din prima zi de mandat. Culmea este că, în 2014, Victor Ponta candida împotriva acestuia și chiar învinsese în primul tur. Iar acum, ca prin minune, îi cântă în strună și îl ajută să-și realizeze visul.

După placul lui Orban și Iohannis

Iohannis e mulțumit de prestația lui Orban, care-i înlesnește drumul spre al doilea mandat

Așadar, moțiunea ciolanului a trecut. Ce va urma de acum înainte ține, mai degrabă, de casa de nebuni. Orban va voi să fie premier, dar în mod cert Ponta nu va accepta. Dincolo, USR nu se înțelege cu PNL. Iohannis cere un guvern de tranziție, în cel mai fericit caz, dar în Constituție nu este prevăzut așa ceva. Sasul mecanic vede România condusă într-un „mandat scurt”, până la alegeri. Iar dacă s-ar putea ca acesta să-l ajute să câștige din primul tur, ar fi minunat. Și dacă mandatul ar fi pe viață, cu atât mai bine. Constituția? De ce să ne mai împiedicăm de ea? Va urma, probabil, și desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, că prea îi stă în gât. Și oricum nu ne ajută cu nimic Secția asta, din moment ce vom ajunge să ne condamne procurorii direct din birou? Salarii mărite? Pensii mărite? La ce bun? Mai bine 400.000 de bugetari trași pe dreapta, ca să facă țara economie, căci PNL-ul subțire cu cheltuială se ține. Și să te ții după aia ce țară europeană vom fi, așa cum le place lui Orban și Iohannis.

 

author avatar
Valentin Boeru
3.225 afisari

51 COMENTARII

  1. Este foarte adevarat. Este vorba despre ciolanul la care se inscriu alti politicieni din cadrul partidului STAT = F.S.N. A fost Psd acum vine PNL. Problemele sunt doua la care trebuie sa se raspunda: de ce a fost lasat PSD sa distruga economic Romania 3 ani si sa- si bata joc de romani prin idioti ca Nicolicea , Dragnea , Iordche , Serban Nicolaie sau ,,MITRALIERA” , un doctor psihopat care nu a profesat niciodata . Se stie foarte bine ca oamenii de baza ai FSN au in mana toate resursele tarii iar oricine ar veni la guvernare trebuie sa aranjeze cu ei, acei Tiriaci, Nicolai, Catarama si alti ,,nevazuti” cu vile in Caraibe si conturi uriase in bancile straine din toata lumea . Pentru ca Romania sa fie macar la nivelul Greciei ar trebui desfiintat FSN si aranjamentul cu influenta nefasta a rusilor. Numai atunci ar pulsa o economie capitalista autentica ceruta de rapostul Patriciu in anii ‘ 90. Deabia acum se demonstreaza de ce dupa 1989 nu s – a lasat in Romania accesul la economia libera a tuturor romanilor si mai ales a celor a caror familii au realizat in Romnia intrebelica nivelul anului 1938 : adica Romnia era la nivelul Belgiei.

    • PD este continuatorul PCR si FSN
      Azi ati castigat voi tradatorii de tara si vanzatorii Romaniei. Fomistilor care vreti lovitura prin cele mai josnice scheme gen Colectiv, 10 august , Caracal-deveselu etc

      TE-NTREB…
      Când văd că nu distingem rău de bine,
      Când România-i scoasă la mezat,
      Când mercenari pentru puteri străine,
      În „buni” și „răi” cumplit ne-au divizat,
      Când Vlad, Ștefan cel Sfânt, Mihai Viteazul,
      Nu mai înseamnă pentru noi nimic,
      Când venetici ne-au îndoit grumazul
      Și tot ce-i românesc ne interzic,
      Când pe bunici,care ne-au vegheat somnul,
      Ne alintau și ne spuneau povești,
      Vor să-i urâm că se-nchină la Domnul
      Și țin ca sfinții datini strămoșești,
      Când nu mai vor să fie taţi și mame,
      Când libertatea este doar un mit,
      Când vor să ne transforme-n holograme
      Dar pe Iisus din nou l-au răstignit,
      Când văd copii vânduți ca niște vite
      Și nimeni nu-i în stradă revoltat,
      În țara asta plină de „elite”,
      Cu un popor ce pare turmentat,
      Când văd că interlopii fac justiție
      Și-n fruntea țării e un dezaxat,
      Când statul e deja o inchiziţie
      Și securiștii iar s-au regrupat,
      Când dezrădăcinaţi prin țări străine,
      Urlă dement că doar ei ne salvează
      Și vor să construiască ghilotine,
      În țara lor pe care o blamează,
      Când vai,frumoși și liberi,doar se știe,
      Ei au uitat de blid și de ștergar,
      Când toți sunt patrioți,dar pe simbrie,
      Să nu mai dea cu sapa pe hotar,
      Când e-un păcat să fii naționalist
      Că suntem știrbi, înapoiaţi, prostani,
      Când vor isteric hoardele #rezist,
      Să umple țara de urangutani,
      Când văd că ce-am clădit ne-au ruinat,
      Când bogățiile ne-au luat cu japca
      Și ne încolonăm disciplinat,
      Să mulțumim că ne-au lăsat doar șapca,
      Când ți-au furat și ape și pământul,
      Dar ai tăcut că erai ocupat,
      Nu te mira că doar cerul și vântul,
      Ți-au mai rămas din falnicul regat.
      Când Transilvania vor să o răpească,
      Dar tu votezi cu cei ce-o jinduiesc,
      O să te plimbi prin Țara Românească,
      Numai cu viză sau cu pașaport nemțesc.
      Când umilit îți venerezi călăul
      Și capul n-ai curajul să-l ridici,
      Când resemnat te-ai învățat cu răul
      Și te închini la sași și Ludovici,
      Când Constituția e o koorvă proastă,
      De care râd și curcile din sat
      Dar nu o ia niciunul de nevastă,
      C-o siluesc cu vârf și îndesat,
      Când imnul cântă somnul cel de moarte,
      În care tot poporu-i adâncit,
      Te-ntreb: „Române, cât mai stai deoparte?
      Când ai fost neam de dac? Când ai murit?”
      Romeo Serafim

      • Kostya , serafimule , ne-au dat lacrimile , ti-ai adus aminte de debutul tau de trollache in presa romaneasca cand ne-ai intoxicat cu poezii patriotice trimise din Tiraspol ? P-aia cu Radu Gyr ai uitat-o ? Pentru ” Ridica-te Gheorghe , ridica-te Ioane ” cine crezi ca l-a condamnat la moarte ? Sa nu care cumva sa spui iarasi ca Radu Gyr a fost comunist , te rad curcile . Esti tocmit bocitoare la priveghi ? Mai baga niste versuri scrise de Beria , esti tare hazliu , d-alea sa mearga la coarda sensibila si sa te cinsteasca gaspadinii la birt fara numar .

      • Noua guvernare este de bun augur, nu inteleg de ce iti Bati capul? Euro va fi 5,2. Legea pentru vinderea pamantului către persoane fizice străine va fi aplicată. Noua liga nord, sau ardealu va avea in prima faza autonomie si apoi se va rupe de patria mama. Doar suntem stat european. Majoritatea in PNL sunt sectanți, deci trebuie sa dispară biserica ortodoxa, veni ardelean si sighirtau, trebui sa susțină “martorii” din America sa ia fata bisericii ortodoxe. Minoritățile sexuale trebuie sa fie majoritare in guvern, ca prea lea dat sula in mana PSD ul, romanilor. Acum trebuie sa o înghită si sa o aibe in anus ca sa fie mai europeni. Iar din toata degringolada, câștigători vor iesii uniunea securiștilor romani

    • Mai parsivica PD cu Orban, Rareș,Turcanu…nu există.Pardon, am uitat de Tradiceanu și Monta.
      5 partide au învins un partid.

  2. Boerule , lasa gargara care prinde la analfabetii functionali si babute muribunde , incepi de pe acum si retracteaza toate laturile aruncate in capul lui Mircea Diaconu , Viorica e pe craca , PSD-ul o ejecteaza curand si prefera sa piarda onorabil pe mana lui Diaconu si sa debaraseze de un cal mort . Te-am avertizat ca ai sa ajungi sa-i canti ode si cantece de slava lui Diaconu , treci si lustruieste-i ciubotele ca nu ai de ales in situatia asta cand macelaria a dat faliment si trebuie sa te multumesti cu faina de la ecarisaj . Nu-l vaita pe Iohannis , Romania n-are cum sa fie mai prost guvernata decat in ultimii 2 ani si 10 luni , noua putere o sa faca niste audituri si o sa ne luam cu mainile de cap ce o sa se descopere. Personal , varianta cu Birchall prim-ministru mi se pare cea mai potrivita , sa nu deconteze PNL , USR si Plus oalele sparte , Iohannis face cartile si are un spectru larg pentru alegerea celei mai bune solutii . Nu trebuie niciodata sa spunem niciodata alegerilor anticipate , la fel de bine poate fi un guvern de tranzitie pana in noiembrie 2020 cand se separa apele definitiv pe o perioada de 4 ani ( noiembrie 2024 ). Daca ar fi numai problema cu Sectia Speciala multi ar rasufla usurati , teama este pentru ” tunurile ” date care vor fi scoase la iveala si in care mafiotii de la varful puterii trebuie sa raspunda in fata legii . Asa ca , Boerule , incepi actiunea periuta si cosmetizarea lui Diaconu , n-ai de ales , pe esicherul de dreapta ai interzis , ai putea sa-l prezinti pe Mircica Diaconu un fel de Reagan de Campulung , un Argoman Super Diabolic sau ce-ti mai trece prin cap , lumea o sa te compatimeasca si o sa te scoata din randul samsarilor deoarece confunzi in mod repetat gloabele cu armasarii pur -sange . Zau , tare ingrata e munca de jurnalist , risti sa-ti mutilezi crezul si convingerile personale pentru a face pofta unui patron de presa prins la randul lui in latul compromisurilor si al unor afaceri dubioase cu fosta putere . Vin vremuri grele pentru hoti , Boerule , persiflarea legii si Justitiei in Romania a luat sfarsit , e timpul sa te apuci de un jurnalism echidistant si profesionist , alfel , risti sa ramai un terchea -berchea care cerseste cate-un articol sporadic de la fosti colegi de breasla in ton cu realitatea romaneasca . Si inca ceva : invata sa pierzi , nu ai spirit cavaleresc si o lalai fara substanta ! La treaba , succes !

  3. Florin Catu pentru Teodorovici : ” Orlando , te avertizez ! Opreste TUNUL pe care vrei sa-l dai pe ultima suta de metri prin HG-ul care da bani primariilor PSD . MAI ESTE PUTIN SI VEI RASPUNDE PENTRU TOT ! „

  4. ” Dupa noi , potopul ” ar fi rostit marchiza de Pompadour . Comisarul .ro , azi , ora 09,23 ” JUSTITIA / Ce ramane dupa guvernarea PSD : SFARTECAREA LEGILOR PENALE IN BENEFICIUL INFRACTORILOR , PARCHETE DECAPITATE , 7000 DE CRIMINALI , VIOLATORI SI TALHARI ELIBERATI DIN INCHISORI .” In baza recursului compensatoriu : 21.049 DE DETINUTI ELIBERATI . SUNT LIBERI PE STRAZILE ROMANIEI 943 CRIMINALI , 2.300 DE TALHARI , 634 DE VIOLATORI , 110 INFRACTORI CONDAMNATI PENTRU ACT SEXUAL CU UN MINOR . Din totalul celor eliberati mai devreme , 1877 AU FOST INCARCERATI DIN NOU , 507 FAPTE CU VIOLENTA , 47 DE NOI OMORURI SI OMOR CALIFICAT , 357 NOI TALHARII , 47 DE NOI VIOLURI . Acesta e raspunsul oficial al Ministerului Justitiei .” Astea sunt „realizarili” lui Dragnea , Dancila , Tudorel Toader , Iordache si gasca , doar une din nenorocirile abatute pe capul romanilor in ultimii 3 ani de guvernare pesedista !

  5. INCEPE ! ILAN LAUFER , PRESEDINTE AL FILIALEI PSD DIN SUA SI FOST CONSILIER AL LUI DANCILA , PRIMUL LIDER PSD CARE CERE DECAPITAREA LUI DANCILA : ” Viorica Dancila a preluat partidul cu majoritate in Parlament , majoritate pe care a pierdut-o odata cu trecerea motiunii de cenzura si caderea guvernului . In acest moment Viorica Dancila pierde calitatea de premier , CEA CARE I-A ADUS IN MOD AUTOMAT SI FUNCTIA DE PRESEDINTE PSD SI CEA DE CANDIDAT LA PREZIDENTIALE . TREBUIE CONGRES PENTRU A OPRI DECLINUL PARTIDULUI .” Veorica are lansare in cursa prezidentiala sambata , ce lansare e asta in atmosfera de inmormantare ?

  6. ” ASA NU SE MAI POATE .” PUCI IMPOTRIVA LUI DANCILA . OLGUTA , MANDA , STANESCU , CIOLACU DECLANSEAZA ATACUL !

  7. Surse : Presedintele va da UN MESAJ DE FORTA NOULUI GUVERN : FARA MILA , FARA FRICA ! Mai mult , va cere viitorului guvern SA INITIEZE UN AUDIT GENERAL AL TUTUROR MINISTERELOR , AGENTIILOR SI COMPANIILOR DE STAT . Practic , pe langa rolul de a gestiona treburile tarii , noul executiv va fi investit si cu sarcina de a lasa , la anul , viitorului executiv rezultat din alegerile parlamentare , O SITUATIE CLARA A DEZASTRULUI PRODUS DE PSD / ALDE IN ULTIMII 3 ANI !

    • La un Audit s-ar putea sa dea de contractele PNL istilor si a useristilor plus cele a Ong urilor cu statul, eu cred ca nu se va face nici un Audit si rotile vor fi învârtite incontinuare de către cei noi veniți la putere

  8. S-au umplut de rahat opozitia si o sa puta rau.Niste golani si derbedei vor conduce biata Romanie,va fi vai si amar de noi.Ne-am intors la vremea lui Petrov.Mare pacat ca 450 de indivizi fara scrupule hotarasc soarta tarii.Trebuie sa iesim la vot ca sasu sa nu mai fie decat o trista amintire

    • NU SUNT ROMAN , imi castig existenta mizera din postarile in presa romaneasca , vine iarna si n-am chirchirei de hleb , samagon si mahoarca . Recunosc , ma incropesc si cu sugiukuri patimase facand matanii evlavioase cu fruntea la buric si interpretand navetistilor de Rabnita menuete din Debussy si Prokofiev la flautele zbarlite cu gusa in gara Tiraspol . Tot eu am postat poezia si imi multumesc , am zis ca da bine sa parem mai multi . Va astept cu drag la Tiraspulea , nici nu stiti ce pierdeti , prestez si pe caiet si behai senzual in pozitia caprei inghesuita in maracini . Folosesc vaselina de tanc ultra si am botoxul siliconat pentru un potpuriu de ” nu ma uita „. Ma recunoasteti dupa steguletul curcubeu pe care il flutur cu mandrie mancurta , peruca violet si fustita rosie mini . Pupici ! Rog seriozitate !

  9. Daca e stapan pe el Pesdele marca anticipate in ianuarie 20 20!
    Pana atunci se reformeaza se desjidaneaza decomunizeaza debaronizeaza decorupteaza se decapeaza apoi vie si jos textila luati daci penalilor tac pac dildo pulitic ? la mustati!
    Motiune de cenzura si cade apoi iar si cade si anticipate cu locale… Plavanu cu masca la soare.
    Sa nu uitam ca Psd a avut 70 % din Parlament.

  10. Bha. Il iei pe huni il iei pe Gangbangbucian jidoarmeanu de 40 de ani deputeat si pe prostanacul de Ponta si se se la vi e se la vi e se se la vi e se la? Vi.

  11. Ne Matache , iar vinzi pepeni la gradinari ? Toata lumea vrea anticipate , numai aia din Parlament nu vor , pierd 50.000 de euro de caciula si daca n-au mandat intreg , zero pensie . De ce nu te duci in Turcia sa-ti explice ” democratul ” Erdogan cum sta treaba cu anticipatele ? Ai sa ramai cu masca la soare . Apropo , esti cam rau de musca , iar ti s-a facut de un gangbangbucian la rozeta ?

  12. Atunci post comunistii aia dece au lansat teza anticipatelor? Asa de foaie verde?
    Tecaci pe constiutiune.
    Anticipate inseamna adrenalina suspans surpriza ras evolutie nastere curatenie moralitate autoanaliza metempsihoza.
    Intelegeti voi oare mulgatorilor vacarilor ceva? Sau bat toaca asa doar de fantezie pt niste babe surde.

  13. Și dacă PSD a vrut să iasă de la guvernare , nu prun demisie, ca Ponta, ci prin votul Parlamentului, să spună că este democratic? Opozanții au mers la cacealma cu micțiunea, le-ea ieșit, cred eu, pe dos. Nu se așteptau să treacă, voiau numai așa, un joc de glezne. S-a văzut asta la ei, cu un ochi râdeau și cu unul plângeau, dar afișau satisfacția deplină. PSD, le-a pus un cartof fierbinte în mână, acum chinuindu-se cum să rezolve lucrurile, că, de!, vin alegerile și pe cine mai dai vina că au fost prost organizate și poporul nu a putut să-și exprime dorința arzătoare de a-l alege pe viitorul președinte. Totodată, iarna nu-i ca vara, vorba unui clasic în viață, vine frigul și gerul, zăpada, lemne nu-s, iar gazul este din ce în ce mai scump.

  14. Escule , da sti ca ai tupeu ? Are sa se faca audituri , vom vedea de ce nu sunt lemne , de ce e gazul scump , cine a umflat buzunarele , de ce e in halul asta tara si cine a provocat dezastrul . Ai rabdare , ai sa te iei cu mainile de chelie , o sa vezi pentru cine iti tocesti destu aratator de la mana dreapta indrugand verzi si uscate . Ai impresia ca PNL-ul o sa taca malc si sa va cocoloseasca tunurile date ? Cartoful fierbinte o sa se stabileasca cine l-a incins si sa putrezeasca in puscarii , praful si pulberea sa se aleaga de grupul organizat mafiot care a distrus Justitia si economia Romaniei in 2 ani si 10 luni . Tu recitesti ce ai scris ? E o bravada ca o haita de lepre si-au batut joc de poporul roman ? Rasplata ai sa o vezi la alegeri , sa dea Dumnezeu ca PSD-ul sa aiba soarta PNTCD-ului . O MERITA CU PRISOSINTA ! AMIN !

    • Ca auditu lui Helving de la turismul Nuti spaima puti a tari si a constituți.Bau Bau ? sa taca prosti.
      Cunoastem… E doar o rotire de cadre din cand in cand opozitia ramane fara bani… In rest neomarxistii lor au luat locul marxistilor vostri nu au cunostinta de lumea libera…Sau mai repede cred ei ca sunt lumea libera.

  15. O sa vedem in 3 luni se rodeaza penele de le mer fulgii de fum de la frig boli zapezi nu stiu cati din noi mai traim in primavara… . Apoi in 6 luni vine electorul cu intrebari ce ai facut ai marit salariu ai marit pensia cu 40%?
    As tine sa cred ca tot pezde e favorizat la razboi caci au pierdut doar o reduta…
    Ma uit peste peste bruma de xadre penele fata de marea de cadre pezde si intreb.
    Daca aia au schimbat 100 ministri in 3 ani penele nu au de un prim bun competent.
    Vb. peste 6 luni….
    Vorba domnilor Rammstein :

    Du, du hast, du hast mich, du hast mich
    Du hast mich gefragt, du hast mich gefragt
    Du hast mich gefragt und ich hab’ nichts…

    Ne urati, ne urati
    Ne urati atat de mult ne urati
    Ce mult ne urati dar eu nu ma supun voua.

    • Pentru bataia de joc si simulacrul guvernarii o sa fiti tare iubiti de populatie . Se va vedea la vot , bibicule ! Dracu mai pune botu cand aude de ciuma rosie si hoardele de hoti !

  16. Raport OLAF privind lupa impotriva coruptiei pentru anul 2018 . Documentul care INGROAPA PSD ! Romania A FRAUDAT cele mai multe fonduri europene din Agricultura in ultimii 5 ani . Codruta o sa aiba de munca , nu gluma !

  17. da la moskova si luati o si pe babuina cea cu studii facute acolo pe genunchii lui C Vasili(vasecika ,cum ii spunea ea)

  18. Ba , C v , esti mai breaz cu babuina bunicuta Ilici si aia de-au taiat frunze la academia Frunze ? La aia nu se pune ? Noroc ca a intarcat balaia , nimeni nu mai cere si nu vrea specializare acolo , ne-am lamurit !

  19. Se declanseaza tavalugul DNA la PSD ! AU INCEPUT SA SE DEA IN GAT ! Cica e festival la Olt si urmeaza Teleorman . 2 Alerta / PRIMA SESIZARE OFICIALA LA DNA PENTRU UN MINISTRU DIN GUVERNUL DANCILA ! TUN DE 700.000 DE EURO CU VACCIN ANTIGRIPAL . VIZATA SORINA PINTEA .

  20. Dar pe papusa cheala si isterica ,ventrilocul vostru RARESU ,am auzit ca vi l ia DNEAU Asa e ?Am auzit de la o duamna plagiatoare care acum e sus la stapanireAti pus o sa va apere hotiile voastre si ale omoiului

  21. CTP, articol publicat in „Republica ” : VIPERA ( piele sintetica pe suport de metal ) = Gabriela Firea , BIVOLUL (cauciuc pe lemn de fag ) = Marian Oprisan , COIOTUL SOIOS ( ulei pe panza ) = Claudiu Manda , MAMBA ALBA ( matase imbibata cu venin ) = Lia Olguta Vasilescu .

  22. La Olt , fratii Ciocan incearca sa-l atraga de partea lor pe fostul cuscru al lui Stanescu , pe numele caruia ar figura mai multe afaceri cu fostul ginere . Fratii Ciocan au avut exclusivitate in ultimii ani pe tot ce a insemnat reabilitari sau reparatii la caminele studentesti ale Politehnicii . Filiera duce la rectorul Universitatii Bucuresti , Mihnea Costoiu si la protectoarea sa afectuoasa , Ecaterina Andronescu . La Teleorman , e razboi intre oamenii lui Dancila si cei ai lui Dragnea si Carmen Dan . Dancila , prin intermediul sotului sau , a primit mai multe mape cu afacerile necurate ale lui Dragnea care vor ajunge la DNA . Carmen Dan a facut-o pe Dancila ” tradatoare nenorocita ” si chiar a vrut sa semneze motiunea de cenzura . ” Oameni buni , se dau in gat unii pe altii la DNA . Sa nu credeti in prostiile ca vor reveni . Rahat . EI INCA NU S-AU TREZIT DIN DROGUL PUTERII . O sa vedeti …Mai ales dupa ce le dispare din schema Sectia Speciala , CEA MAI STALINISTA INSTITUTIE CARE A FUNCTIONAT IN ROMANIA .”

  23. aI PERFECTA dreptate omule Cand il vor duce pe sas la control vor zice :Stupida tara care de peste 4 ani indura metehnele si dispretul unui ins strain de tara si de nevoile eiAl unui ins ingamfat si hot si falsificator de acte Aunui excursionist care lasa problemele tarii in plata Domnului si fuge la ruine la Pompeii

    • C V sunt tot eu , imi place sa imi adresez complimente si sa imi dau dreptate , asa parem mai multi melteni care halim omleta maron cu polonicul !

  24. Perfect .Daca ar fi democratie satana ar fi fost demult demisa si inchisa Un tradator de tara hot si traficant de organe ,un evazionist fiscal ,un tradator care a primit o sapca ca sa si vanda tara cu gazele din M NEAGRA care a fost cu greu oprit sa nu mai vanda padurile la austrieci Da daca ar fi democratie ..dar este o tradare ,o rasturnare a unui guvern legitim ca sa si faca loc el cu guvarnul,, mau”Cinci partide s au chinuit sa dea jos un partid ,cel mai bun cel mai capabil Un partid al oamenilor nu al strainatatii

  25. La Sibiu prin 2006 un primar ,e drept alogen , s a gandit sa refaca aeroportul ,ca se gandea el ca ar fi rost de niscaiva ciopeala A adus un grup de indivizi din germania si fara licitatie si cu incalcarea grava a legii le a dat plocon lucrarea In caietul de sarcini suma de plata la sfarsit era de 52 milioane de euro dar surpriza ,la sfarsit nimeni nu voia sa semneze de receptie deoarece lucrarea era facuta in ras cu usi la garaje mai joase si cu infiltratii prin caminele de cable electriceCa sa refaca tot au mai cheltuit inca 52milioane de euro iar lucrarea tot nu era corecta cum nu e corecta nici pana n ziua de azi Dar banii s au dus cu pretentii duble ,adica 100 milioane Sasii si au luat sculele si au plecat Aeroportul a ramas cu o balta mare la capartul pistei cu stuf si broaste si fara depozit de cherosen Primarul de atunci a scrasnit din dinti si l a amenintat pe directorul de la aeoport sa semneze de primire a unui aeroport stricat mai tare si cu cheltueli uriase La Olt fratii Ciocan dau cu subsemnatul pe la DNA dar la Sibiu nu deoarece acolo lucreaza statul paralel iar sas ul este papusa lor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger