AcasăNewsUPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

UPDATE. Motiunea simpla pe Finante, respinsa

Unde lucrează fostul ministru Teodorovici, după ce a ratat Parlamentul: ”Postul de bază mi-a fost rezervat” (sursa foto: Facebook)

UPDATE: Motiunea simpla pe Finante a picat. Demersul liberalilor a primit 97 de voturi „pentru” si 157 „impotriva”, astfel ca a fost respins. Au fost, totodata, si 24 de abtineri.

Un demers parlamentar initiat de 65 de deputati va fi dezbatut si supus la vot in cursul zilei de miercuri.

Motiunea simpla pe Finante intitulata „Tripleta Dancila-Valcov-Teodorovici sugruma administratia publica locala din Romania”, depusa de PNL, a fost programata la dezbatuta in cursul diminetii de miercuri, urmand ca in cursul acestei zile sa fie dat si votul final.

Prin intermediul demersului initiat de principalul partid de opozitie ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, i se solicita, intre altele eliminarea imediata a supraacizei la carburanti, sa se asigurare primariilor un buget minimal la nivelul cheltuielilor din 2018, nu din 2017, dar si sa aloce bani din bugetul de stat pentru politicile nationale. „In final, va reiteram: dati-l afara pe Darius Valcov de la conducerea Ministerului Finantelor Publice”.

author avatar
Cristina Stefan
101 afisari

1 COMENTARIU

  1. Opinați că individul ăsta de la finanțe ar trebui să prezinte în mod public în ce mod valoarea adăugată acoperă costurile îndatorării externe și care este contribuția îndatorării externe în creșterea economică, deci, dacă împrmuturile externe nu sunt raportate a fi creștere economică ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger