AcasăNewsMostenitorul Max Factor, suparat pe viata: condamnat la 124 de ani de...

Mostenitorul Max Factor, suparat pe viata: condamnat la 124 de ani de inchisoare

Mostenitorul Max Factor mai are mult de stat in puscarie

Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca Andrew Luster, mostenitorul imperiului Max Factor, zace de aproape un deceniu in puscarie. Barbatul se face vinovat de viol si a fost condamnat la 124 de ani de detentie. De curand, Andrew a ajuns la concluzia ca pedeapsa este prea mare si a cerut o reducere substantiala a acesteia.

Mostenitorul Max Factor mai are mult de stat in puscarie

Solicitarea lui a ajuns si la urechile jurnalistilor, care s-au gandit ca nu ar fi rau de dezgroape un pic povestea, in conditiile in care Andrew (49 de ani) nu e chiar un nimeni, iar pedeapsa pe care a primit-o este fabuloasa.

Celebrul Dog a ajutat la capturarea lui Andrew Luster

Asa se face ca presa de peste Ocean l-a contactat pe celebrul Dog, vanatorul de recompense care a contribuit la prinderea lui Andrew, dupa ce acesta a fugit din Statele Unite in toiul procesului si s-a refugiat in Mexic. Mandru ca unul dintre cele mai importante cazuri ale lui a ajuns din nou in atentia presei, Dog nu s-a zgarcit deloc la detalii. “ Ce sa va zic? Propriul lui avocat, Sherman, l-a dat in gat. Era un tip simpatic, Sherman asta, fie-i tarana usoara! Obisnuiam sa ne tachinam si la un moment dat el mi-a dat de inteles pe unde s-ar afla Luster. Aveam doua piste atunci, Thailanda si Mexic. Imi amintesc ca Sherman mi-a spus: «Dog, tipul vorbeste spaniola, intelegi?». Atunci mi-a picat fisa si am plecat dupa Luster in Mexic”, si-a amintit vanatorul de recompense. In vreme ce Dog se distreaza pe seama victoriei de odinioara, “victima” sa zace in puscarie si spera ca judecatorii sa ii scurteze , totusi,pedeapsa.

author avatar
Alina Creanga
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger