AcasăNewsMoarte suspectă în lumea bogaților! Moștenitorul unei puternice familii, cu o avere...

Moarte suspectă în lumea bogaților! Moștenitorul unei puternice familii, cu o avere de peste 5 miliarde de dolari, găsit fără suflare într-o cameră de hotel!

Moștenitor al unei familii cu o avere de peste 5 miliarde de dolari, găsit mort (sursa foto: captură Instagram/ivygetty)

O veste șocantă lovește familia celui care a fost John Paul Getty, cunoscut drept un magnat al petrolului și un colecționar de artă.

Nepotul acestuia, John Gilbert Getty, a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel din San Antonio, Texas, potrivit Daily Mail. Descoperirea a fost făcută vinerea trecută, însă teribila informație a fost confirmată de familie abia luni.

Muzicianul avea 52 de ani. Și o fată, Ivy, în vârstă de 25 de ani. De altfel, tânăra a postat un mesaj pe o rețea de socializare, după ce John Gilbert Getty a pierit. ”Tatăl meu a fost grozav”, a scris, între altele fiica acestuia, în dreptul mai multor fotografii în care apare părintele său pe care le-a postat pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ivy getty (@ivygetty)

Cauza morții lui John Gilbert Getty nu a fost făcută publică, dar primele detalii ajunse la urechile presei indică faptul că autoritățile nu ar avea suspiciuni despre vreo posibilă mână criminală.

Nu este prima dramă care lovește familia a cărei avere estimată depășește, conform sursei citate, impresionanta sumă de 5 miliarde de dolari americani. În urmă cu șase ani, fratele lui John, Andrew Rork Getty, fusese găsit fără suflare în locuința acestuia din Los Angeles. Avea doar 47 de ani, amintește People.

author avatar
Andrei Coman
785 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger