AcasăNewsMostenitoarea L’Oreal a ramas fara 23 de miliarde de dolari

Mostenitoarea L’Oreal a ramas fara 23 de miliarde de dolari

Liliane Bettencourt, mostenitoarea fondatorului companiei de cosmetice L’Oreal, a pus pe jar justitia, mediul politic si serviciile secrete din Franta.

Lilianei Bettencourt, mostenitoarea a 23 de miliarde de dolari, i s-au luat banii ca sa nu-i mai dea pe campanii prezidentiale

Liliane, cea de-a treia cea mai bogata persoana din Franta, cu 23 miliarde de dolari, va fi plasata sub tutela nepotului sau Jean-Victor Meyers, iar bunurile si patrimoniul acesteia sub tutela fiicei sale Francoise Bettencourt-Meyers, adica exact ce refuza batrana de 89 de ani. Hotararea a fost luata in urma unui raport de expertiza medicala, potrivit caruia Liliane sufera de  „dementa mixta” si de Alzheimer. Din 2010, Liliane Bettencourt s-a aflat in centrul unui scandal politico-financiar cu atingere la Nicolas Sarkozy, care ar fi primit fonduri ilegale de la Liliane, prin intermediul ministrului Muncii, Eric Woerth, care a si demisionat.

Dezvaluirile au fost facute de jurnalistii de la Le Monde. Acum, seful Serviciului de Informatii Externe, Bernard Squarcini, a fost convocat de un judecator de instructie cu privire la interceptarea convorbirilor jurnalistilor respectivi. Directorul general al Politiei Nationale, Frédéric Péchenard, urmeaza sa fie audiat.

author avatar
eNational
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger