AcasăNewsMos Nicolae a adus iarna: Ninsori si vant puternic in mai multe...

Mos Nicolae a adus iarna: Ninsori si vant puternic in mai multe zone din tara (cod galben)

Vești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEOVești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEO

Ninsori si vant puternic in mai multe judete din tara. Meteorologii au emis joi o avertizare cod galben, valabila in zona Moldovei si pe litoral.

Vești triste! Vom mai vedea zăpadă în București în anii următori? Specialist: ”Episoadele cu ninsoare vor deveni...” - VIDEOMos Nicolae a venit cu daruri, dar si cu ninsori. Inca de dimineata, de la ora 9, a intrat in vigoare Codul galben de vant puternic, emis de Administratia Nationala de Meteorologie pentru intreg judetul Tulcea si zona de litoral a judetului Constanta. In aceste zone sunt anuntate precipitatii mixte, insotite de vant, ce sufla cu 50 – 60 km/h, rafalele atingand izolat 70 – 75 km/h. Avertizarea este valabila pana la orele 15.

In Botosani, Iasi, Vaslui si Galati va ninge ca in povesti, de dimineata si pana la orele 13. Meteorologii au emis o atentionare Cod galben de ninsori si vant puternic. Rafalele vor depasi local 50-60 km/h, izolat si 70 km/h. Soferii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti daca pleaca la drum, pentru ca vizibilitatea poate scadea sub 100 de metri, izolat chiar si sub 50 km/h.

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger