AcasăNewsMortal Kombat între două femei, la Ploieşti. Şi-au împărţit pumni şi picioare....

Mortal Kombat între două femei, la Ploieşti. Şi-au împărţit pumni şi picioare. Este uluitor cine le „păzea”

Mascati-DIICOT

Două femei s-au bătut ca-n competiţiile de K1 sau Mortal Kombat, la Ploieşti. Numai „mascaţii” au mai putut să le despartă. Incidentul s-a petrecut vineri și a fost semnalat la numărul unic de urgență 112.

Un bărbat a sunat și a relatat că, pe strada Malu Roșu, două tinere își împart pumni și că un individ care, aparent, le însoțea, agită o macetă.

Erau „păzite” de un bărbat cu macetă

Tinerele de 19 şi 27 ani ar fi avut un conflict mai vechi. Unul dintre bărbaţii care s-au implicat avea şi o macetă, despre care se credea iniţial că este un cuţit.

A fost nevoie de intervenția polițiștilor de la Operaţiuni Speciale, dar și de specialişti SRI din cadrul Brigăzii Anti-Tero. Când forțele de intervenție au ajuns în zonă, o parte dintre cei implicaţi au rupt-o la fugă, iar ofiţerii au pornit în urmărirea lor.

Ce pedepse au primit bătăuşele?

Cele două tinere au fost amendate cu cate 1.000 de lei pentru deranjarea ordinii si linistii publice. Nu au vrut să depună plângere una împotriva celeilalte.

A fost deschis și un dosar penal pentru loviri sau alte violențe.

author avatar
Andrei Ștefan
619 afisari

6 COMENTARII

  1. ASTEA CARE SE BAT SUNT NARAVASE IN PAT….DE CE NU DATI UN FILM SA LE VEDEM SI NOI…

  2. Una se numeste Evelina Harasi si cealalta Camelia Torcila. Sunt de hetnie si locuiesc in Ploiesti in cartierul Cina fara forme legale.
    Nici vorba de K1. A fost o bataie cu tras de par, urlete , amenintari. Ala cu maceta tot un hetnic le f u t e a pe amandoua dar credea ca-i secret. Ptr el se bateau piranzile!

  3. Mortal Kombat între două femei

    -se stie,
    Tanya wins,
    FATALITY!
    (mai greu e de extras craniu cu tot cu coloana vertebrala,
    SubZero face d-astea)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger