AcasăNewsMormantul parintelui Arsenie Boca, profanat. Un barbat a ajuns pe mana politiei

Mormantul parintelui Arsenie Boca, profanat. Un barbat a ajuns pe mana politiei

PSD foloseste imaginea parintelui Arsenie Boca in scop electoral

O veste s-a raspandit cu repeziciune si a provocat rumoare, sambata, in randul credinciosilor care au trecut, de-a lungul timpului sa se reculeaga si sa se roage la mormantul parintelui Arsenie, supranumit „Sfantul Ardealului”, aflat intr-o zona invaluita de liniste si devenit un binecunoscut loc de pelerinaj.

Oricat de greu ar fi de crezut, locul in care parintele Arsenie Boca isi odihneste somnul de veci, in curtea manastirii Prislop, din inima Ardealului, a fost profanat, in cursul noptii trecute. Principalul suspect de aceasta fapta este un barbat in varsta de 45 de ani, din judetul Maramures, care venise, pare-se, de cateva zila la manastirea respectiva.

Omul ar fi apucat sa sape o groapa de peste o jumatate de metru, in apropierea mormantului parintelui Arsenie, pana sa fie observat de catre personalul manastirii al carui staret a fost sfantul parinte. Conform b1.ro, odata ce au vazut ce face barbatul, maicutele au sunat degraba la politie, cerand ajutorul oamenilor legii.

Politisti care au ajuns in zona au avut ceva de furca pana sa il prinda pe suspect, pentru ca acesta din urma a dat bir cu fugitii, incercand sa-si piarda urma in padurea din apropierea manastirii.

In cele din urma, barbatul a fost depistat si dus la politie, la audieri. S-a ales cu dosar penal, insa ancheta in cazul sau nu este finalizata deocamdata.

Cat priveste motivul pentru care a facut acest gest socant, deocamdata nu este cunoscut oficial.

 

195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger