AcasăNewsMorar si Kovesi il lasa in ofsaid pe Corlatean

Morar si Kovesi il lasa in ofsaid pe Corlatean

Titus Corlatean incaseaza lovitura dupa lovitura

Ministrul Justitiei pare un  incasator chiar mai bun decat Lucian Bute. Dupa ce si-a luat angajamentul in fata partidului ca va readuce Justitia sub pulpana social-democrata, Titus Corlatean se dovedeste acum fara replica la contraatacul procurorilor.

Titus Corlatean incaseaza lovitura dupa lovitura

Ultima lovitura primita in plin de Corlatean vine din partea Laurei Codruta Kovesi, care a reinnoit mandatele adjunctilor sefilor DNA. Prins pe picior gresit, ministrul Justitiei  ar putea fi facut „K.O” in zilele urmatoare cu solicitarea oficiala prin care Daniel Morar si Laura Codruta Kovesi intentioneaza sa-i ceara public prelungirea propriilor mandate la conducerea DNA si a Parchetului General.

Sprijin reciproc!

Daniel Morar cere sprijinul comunitatii internationale ca sa nu fie stopate dosarele anticoruptie

Mai sunt doar cateva zile pana cand vor expira mandatele „inamicilor publici” Morar si Kovesi.

Laura Codruta Kovesi a declansat atacul impotriva ministrului Justitiei

Iar de planurile politicienilor de a scapa de cei doi s-ar putea alege praful, dupa ce actualii conducatori ai DNA si Parchetului General  par sa nu se lase chiar asa usor dusi din functiile pe care le detin de atatia ani. Astfel, Procurorul General al Romaniei  a avut grija sa semneze, chiar pe ultima suta de metri, actele care asigura continuitatea echipei lui Daniel Morar. Mai mult, din informatiile noastre, se pare ca procurorii – care au punctat decisiv, cel putin ca imagine, dupa  „mascarada” tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase – vor continua sa joace tare. Astfel, sunt date ca iminente inca doua-trei arestari spectaculoase ale unor importante personalitati publice, dupa care Laura Codruta Kovesi ii va cere oficial lui Titus Corlatean prelungirea cu inca sase luni a mandatului la conducerea DNA a lui Daniel Morar. Dupa care cel din urma va declara public, mai ales pentru auzul cancelariilor occidentale, ca se fac mari presiuni politice impotriva procurorilor anticoruptie. Si ca, pentru ca dosarele grele aflate in lucru sa poata fi finalizate, are nevoie sa faca echipa inca putin cu – ati ghicit! – Laura Codruta Kovesi.

[poll id=”294″]

author avatar
Catalin Tache
1.369 afisari

1 COMENTARIU

  1. mai tache,se vede pe fata ta ca esti prost,dar mai esti si plagiator pe deasupra.citeste j.n. de azi

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger