AcasăNewsMontarea unei bariere de protectie pentru pat - beneficii fizice pentru bebe...

Montarea unei bariere de protectie pentru pat – beneficii fizice pentru bebe si psihologice pentru parinti

Ai un bebe si vrei sa ii asiguri toate conditiile pentru ca joaca si odihna sa fie in siguranta? Vrei sa scapi de improvizatiile ineficiente folosite in jurul patului? Te-ai gandit sa cumperi o bariera de protectie pentru pat care sa aduca numeroase beneficii atat pentru bebe, cat si pentru intreaga familie?

Patutul este pentru cei mici un adevarat loc de distractie, iar cand accesul acestora la patul matrimonial este permis, imaginatia intrece orice limite. Acolo vor fi pentru prima data printi si printese, supereroi sau cowboy, scenariile de joaca fiind incurajate de spatiul generos oferit de patul parintilor. Insa accidentele nu tin cont de dorinta de a se juca a micutilor, exuberanta acestora fiind umbrita deseori de cazaturi si lovituri.

Bariera cu inaltime reglabila, solutia ideala pentru siguranta copilului tau

Protectiile utilizate pentru marginile patului sunt solutia ideala pentru siguranta copiilor si linistea parintilor, atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. Copilul tau va fi protejat pe toate lateralele patului sau doar pe lateralele libere, care reprezinta un risc de cadere pentru cel mic.

Daca pana acum obisnuiai sa utilizezi pernele, jucariile mari de plus sau pilotele pentru a imprejmui patul, probabil te-ai convins deja ca acestea nu sunt nici potrivite, nici eficiente. In plus, cu siguranta, te-ai cam saturat sa ai patul mereu ocupat cu tot felul de articole. O bariera protectie pat nu ofera doar siguranta, dar are si dimensiunile perfecte pentru a nu ocupa din spatiul oferit de mobilier.

Bariera de protectie se fixeaza cu suruburi sub saltea, iar prinderea se poate face atat pe placaj, cat si pe somiera cu sipci. Este foarte important sa te asiguri ca distanta dintre sipcile somierei nu este mai mare de 10 cm. Bariera este reglabila pe inaltime, pe 8 nivele diferite, care pot fi selectate in functie de grosimea saltelei. Inaltimea barei de protectie a patului trebuie sa fie cu cel putin 50 cm deasupra suprafetei saltelei, in orice pozitie.

Nu se recomanda instalarea barierelor in alte locuri, decat pe pat si nu sunt potrivite pentru persoanele in varsta sau adultii cu dizabilitati. Daca ai un bebe cu varsta intre 0 si 5 ani, bariera de protectie pentru pat este o solutie excelenta pentru acesta.

Barierele XXL, protectie la superlativ

Barierele XXL cu inaltimea ajustabila intre 81 si 96 cm sunt considerate cele mai bune protectii pe care le poti gasi momentan in Romania. Iti vor oferi confortul psihologic pe care il cauti, stiind ca nu mai exista riscul ca micutul tau sa alunece din pat sau sa se loveasca atunci cand ramane singur. Se potrivesc pentru majoritatea tipurilor de paturi si saltele, lungimea generoasa a acestora oferind protectia copilului pe toata latura patului.

Desi unii parinti considera bariera de protectie pentru pat un pic restrictiva, inaltimea acesteia functioneaza impecabil atunci cand copilul sta in picioare. In plus, aceasta permite reglarea cu usurinta si intr-un mod silentios a inaltimii, in functie de dorinta ta. Fiind foarte inalta, nu poate fi escaladata, asigurand protectie maxima copiilor.

Vrei sa realizezi un tarc de joaca, protejand pe mai multe laturi ale patului? Poti face asta prin conectarea mai multor bariere. Instalarea este rapida si nu necesita scule si suruburi, iar materialele din care sunt confectionate sunt rezistente si nu sunt toxice pentru copii.

Daca micutul tau are un somn agitat si tinde sa se rasuceasca in diverse pozitii pana la trezire, elimina riscul caderii sale din pat cu ajutorul unor bariere. Consulta echipamentele din oferta si alege o bariera protectie pat potrivita nazdravaniilor copilului tau.

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger