AcasăNewsMonstrul din Jimbolia, „speriat” de sange

Monstrul din Jimbolia, „speriat” de sange

Ucigasul andrei Geamarty a fost prins de politisti la 24 d eore de la comiterea oribilei fapte

Procentul arestatilor care se declara nevinovati este covarsitor fata de cel al infractorilor care isi recunosc fapta atunci cand sunt prinsi. Astfel ca politistii s-au si mirat ca, atunci cand l-au incatusat pe Andrei Gearmaty, acesta a declarat ca el este vinovat de uciderea unei fetite de 10 ani.

Insa „alibiul” gasit de criminal i-a naucit pana si pe anchetatori…

La bunici

Ucigasul andrei Geamarty a fost prins de politisti la 24 d eore de la comiterea oribilei fapte

O familie din comuna timiseana Comlosu Mare a intrat in panica dupa ce fetita lor de 10 ani nu s-a mai intors acasa la bunicii din Jimbolia, unde isi petrecea vacanta si au anuntat Politia. A inceput o ampla operatiune de cautare, dar dupa zeci de ore nu se gasise nici un indiciu. Pana cand un localnic a declarat ca o vazuse pe fata din fotografia aratata de politisti la scaldat, impreuna cu un vecin de 40 de ani, Andrei Gemarty. Acesta a fost localizat de urgenta si, la vederea masinilor cu girofar, s-a predat si a recunoscut pe loc ca a ucis-o pe fetita, indicand si locul unde aruncase cadavrul : intr-un canal de la marginea  orasului. Medicii legisti sositi acolo au descoperit trupul fara viata, pe care ucigasul il acoperise cu rochita in care victima era imbracata cand plecase de acasa.

„Am intrat in panica!”

Explicatia oferita insa de criminal pentru monstruoasa sa fapta i-a blocat si pe cei care l-au incatusat : „ La inceput am vrut doar sa o violez, dar dupa ce am deflorat-o am intrat in panica, era sange peste tot, asa ca m-am speriat si de aia am strans-o de gat pana am omorat-o.”

 

author avatar
Toni Matei
719 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger