AcasăDezvaluiriMonstrul din Caracal se SUCEȘTE: „Fata e ÎN SAC din luna mai”

Monstrul din Caracal se SUCEȘTE: „Fata e ÎN SAC din luna mai”

Gheorghe Dincă șochează cu fiecare oră care trece, după ce crimele din casa lui de la Caracal au ieșit la iveală. Monstrul a declarat pentru televiziuni că „în sac e fata din luna mai”.

Mărturisirea criminalului îi duce cu gândul pe anchetatori la un scenariu sumbru. Și anume că Dincă este, cu adevărat, un criminal în serie. Și asta pentru că, punând cap la cap, informațiile, Luiza Melencu a dispărut încă din luna aprilie.

Zeci de polițiști, procurori și criminaliști, au scotocit, luni, într-o pădure aflată la 20 de kilometri de Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă a spus că a aruncat trupul fetei. Dar monstrul nu a spus despre cine este vorba pentru că, potrivit avocatului familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, acesta nu a reținut numele, ci doar date din calendar, lunile în care le-ar fi răpit.

Toată lumea a presupus că sacul cu oseminte și resturi incinerate găsit luni ar aparține Luizei Melencu. Dar, potrivit declarației criminalului care, spune că „în sac e fata din luna mai”, totul sare acum în aer. Putem vorbi de o răsturnare de situație care ar confirma un scenariu monstru: Gheorghe Dincă să fie un criminal în serie, iar numărul victimelor să fie mult mai mare.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc