AcasăNewsMonstrul din Caracal SE PLÂNGE că și-a luat picioare de la polițiști

Monstrul din Caracal SE PLÂNGE că și-a luat picioare de la polițiști

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal, a fost dus, joi, de la Spitalul Penitenciarului Jilava la Institutul Național de Medicină Legală, pentru control medical. Acesta s-a plâns că a fost agresat de anchetatori și cere certificat medico-legal.

Foto Facebook

Dincă va fi verificat medical de către angajații Institutului Național de Medicină Legală, urmând ca expertiza psihiatrică să fie făcută săptămâna viitoare.

El a fost dus și ieri la Spitalul Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijiri medicale, deoarece, potrivit unor surse judiciare, acesta acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
387 afisari

3 COMENTARII

  1. Daca erau mai „dăștepți” il duceau din prima zi la inml.Poate gaseau probe pe piele, haine, unghii.
    Proba cu „Detectorul de minciuni” poate fi contestata.Ea nu poate fi facuta fara a se stabili inainte daca are sau nu discernamant.
    In primul rand trebuiau sa termine cercetarea la fata.locului.Daca sunt probe biologice ele se pot deteriora intre timp.
    Dumneavoastra, jurnalistii, puteti face.multe pentru a sprijini neprofesionistii.De ex.cum au stabilit politistii in cateva ore ca sangele din curte nu era de origine umana.au adus laboratorul cu ei?

  2. Auziți, fraților, dar dacă asta e nevinovat va că cere despăgubiri de nu le veți putea duce, fraierilor !?!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger