AcasăNewsMonstrul bolnav psihic de la Bascov şi-a plănuit CRIMA pas cu pas....

Monstrul bolnav psihic de la Bascov şi-a plănuit CRIMA pas cu pas. Ce au găsit anchetatorii în rucsacul lui

crima-politia-botosani Crima ŞOCANTĂ într-un sat din Buzău: trei copii, de 9, 10 respectiv 15 ani, suspecţi că au UCIS un bătrân de 81 ani

Un bărbat cu afecțiuni psihice din Bascov, județul Argeș, care locuia cu familia, și-a ucis cu brutalitate cinci rude: părinții, sora, fratele și nepoata de 5 ani.

Jandarmii l-au prins într-o pădure, la scurt timp după ce cumnatul său a descoperit crima. Criminalul a recunoscut faptele.

A fugit cu haine de schimb şi cu mâncare

Există indicii care relevă că această crimă ar fi fost pusă la punct pas cu pas, iar bărbatul și-ar fi pregătit și fuga. În rucsacul pe care îl avea asupra lui, bărbatul avea pregătite haine de schimb, dar și mâncare.

Vecinii povestesc faptul că nepoata pe care a ucis-o refuza să poarte un lanț pe care el i-l dăruise.

N-am auzit nimic decât câinii, erau alai acolo când el era plecat. În final ne-am dus cu domnii polițiști prin curte pe la dânsul.

Se ascundea pe un dâmb, aici, în salcâmi. Zice că avea un sac cu haine de schimb, mâncare cu el… Avea un cuțit și s-a opus când au pus mascații mâna pe el, dar l-au imobilizat imediat„, au spus martori din sat.

Va fi controlat de un psihiatru

Bărbatul care și-a ucis familia va ajunge în fața unui psihiatru care va stabili dacă avea discernământ în momentul în care și-a atacat rudele. În funcție de decizia psihiatrului, bărbatul va răspunde sau nu penal.

Medicii atrag atenția că pacienții cu afecțiuni psihice sunt imprevizibili și, dacă nu sunt supravegheați sau dacă nu își iau tratamentul, pot fi ușor scăpați de sub control.

author avatar
Andrei Ștefan
672 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger