AcasăNewsMonica vrea sa-l execute silit pe Irinel

Monica vrea sa-l execute silit pe Irinel

Aflata in America, la Los Angeles, Monica Gabor mai scrie o fila a razboiului cu Irinel Columbeanu. Fosta vedeta cere executarea silita a omului de afaceri.

Irinel Columbeanu s-a mai pricopsit cu un proces din partea fostei sale sotii. Este vorba despre o cerere de incuviintare a executarii silite pe care Monica a inregistrat-o in instanta pe 6 septembrie, astazi judecatorii urmand a da un verdict.  Fosta doamna Columbeanu, in tandem cu un executor judecatoresc, ii cere lui Irinel sa-i achite cheltuielile pe care ea le-a suportat cu executarea silita din 15 aprilie anul acesta, cand a luat-o pe Irina de la Izvorani. Desfasurarea de forte de atunci ar fi costat-o pe Moni aproximativ 6.000 de euro, suma pe care i-o cere acum lui Irinel. Banii reprezinta onorariile avocatilor, executorului judecatoresc, precum si plata serviciilor oferite de lacatusul care a spart poarta de la Izvorani si Ambulanta solicitata la fata locului.

Irinel Columbeanu: „Putea sa-mi dea un telefon”

Noua miscare a Monicai l-a lasat masca pe Irinel Columbeanu, afaceristul afland de la reporterii „National” de existenta cerererii de executare silita. „Nu stiu nimic despre acest demers. Mai ales ca nu am primit in prealabil o notificare. Dar putea sa ma sune si sa-mi ceara banii”, ne-a declarat, in exclusivitate, Irinel Columbeanu. De cealalta parte, aparatorul Monicai Gabor, avocatul Ionut Dojana, ne-a declarat ca este o urmare fireasca a oricarui proces. „Executorul judecatoresc face demersurile, lucru care s-a facut si la fata locului in momentul executarii din 15 aprilie, de la Izvorani. Demersul actual, firesc de altfel, a stagnat din cauza plangerii penale pe care domnul Columbeanu a formulat-o impotriva avocatilor si executorilor, plangere care a fost solutionata cu  neinceperea urmaririi penale”, a tinut sa mentioneze avocatul Dojana.

 

 

 

 

 

author avatar
Nicole Ionescu
722 afisari

2 COMENTARII

  1. Domnule moderator , de ce nu se mai pot face comentarii la articolul domnului Boanchiş ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger