AcasăNewsMonica Tatoiu, acuzata de instigare la genocid

Monica Tatoiu, acuzata de instigare la genocid

Probabil, pe vremea iubirii cu Calinescu, Tatoiu inca nu era omniscient

Monica Tatoiu trece prin momente cumplite, dupa ce Daniel Cioaba, regele romilor din Romania, a anuntat ca va face plangere penala impotriva acesteia.

Monica Tatoiu este acuzata, printre altele, de instigare la genocid, dupa ce s-a duelat, intr-o emisiune de televiziune, cu Daniel Cioaba, regele romilor din Romania si presedintele Centrului Crestin al Romilor.

Conform ziarulring.ro, Daniel Cioaba sustine ca are informatii conform carora Monica Tatoiu vorbeste in numele unui grup rasist asemanator celebrului Ku Klux Klan. Iar scopul acestui grup ar fi sa omoare romi si sa le dea foc la case.
Cioaba se declara contrariat de reactia Monicai Tatoiu si anunta ca romii din zona Timisoarei sunt deja ingrijorati si se tem sa-si mai lase copiii la scoala pentru ca se simt amenintati.

Daniel Cioaba vrea sa depuna o plangere penala impotriva Monicai Tatoiu pentru ca „indeamna populatia majoritara la comiterea de crime in masa impotriva membrilor comunitatii rome”. In schimb, Monica Tatoiu respinge toate acuzatiile si spune ca Daniel Cioaba i-a interpretat gresit vorbele.

author avatar
Cristi Ionita
617 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger