AcasăNewsMonica Pop, nemiloasă cu Ministrul Sănătății: ”Este absolut iresponsabil”! - VIDEO

Monica Pop, nemiloasă cu Ministrul Sănătății: ”Este absolut iresponsabil”! – VIDEO

Monica Pop, nemiloasă cu Ministrul Sănătății: ”Este absolut iresponsabil”! - VIDEO (sursa foto: romaniatv.net)

Vlad Voiculescu nu scapă de critici. Iar cele mai recente au venit din partea medicului Monica Pop, care a dezvăluit ce răspuns ar fi primit de la ministrul USR PLUS al Sănătății.

”Este absolut iresponsabil. Am avut o comunicare, i-am trimis ceva apărut pe o rețea de socializare, a întrebat cum pot să cred lucruri atât de neadevărate”, a susținut Monica Pop, duminică seară, la postul TV, citată de antena3.ro.

Cunoscutul medic nu s-a oprit, însă, aici cu nemulțumirile exprimate la adresa actualului șef de la Ministerul Sănătății. ”A zis că nu greșește cu absolut nimic și sunt răuvoitori în jurul lui și ei spun asta. El nici măcar nu e conștient de ce face, asta e mai grav decât orice. A apărut un articol care a pornit de la o somitate din Viena, apropo de studiile lui. Asta i-am trimis. El a zis cum cred în mizeria asta”, a mai punctat doctorița, conform aceleiași surse.

Voiculescu: Avem nevoie să purtaţi masca, avem nevoie să rămâneţi în casă dacă nu este esenţial să ieşiţi!

Cu câteva ore înainte, Vlad Voiculescu ieșise în fața presei, cu un apel adresat oamenilor să respecte măsurile – cum ar fi purtarea măștii. Ministrul Sănătății a pus accent și pe vaccinarea împotriva COVID-19, anunțând că a cerul accelerarea ritmului de vaccinare. Și a vorbit despre limitele sistemului sanitar, la nivel de resursă umană. ”Sistemul medical nu poate duce pe umerii săi singur toată povara pandemiei. La fel ca în celelalte ţări care au fost copleşite de explozia numărului de cazuri grave ne confruntăm cu limite. Și limitele ţin nu atât de investiţii, nu atât de resursa financiară cât, în special, de resursa umană.

Mai pe româneştie, nu putem să tragem la infinit de aceiaşi oameni, mai pe româneşte avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră avem nevoie să evitaţi aglomerările, avem nevoie să purtaţi masca, avem nevoie să rămâneţi în casă dacă nu este esenţial să ieşiţi, avem nevoie de măsuri de igienă – precum spălarea mâinilor – şi mai presus de toate avem nevoie ca oamenii să se vaccineze”, a fost auzit spunând oficialul guvernamental aflat în fruntea Ministerului Sănătății, referitor la gestionarea situației cauzate de COVID-19.

Nu puțini sunt, însă, cei care și-au amintit, pe fondul acestui mesaj venit de la ministrul Sănătății, că oficialul a fost prins pe picior greșit, recent, pe holurile Parlamentului. Voiculescu a fost surprins fără mască de protecție, situație care a generat îndelungi comentarii, nu doar la nivel politic, și pentru care ministrul a fost amendat – DETALII AICI.

279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca se accepta rapandulu in acesta pozitie, ce ne mira

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger