AcasăNewsMonica Macovei: "Toti politicienii care au ceva de ascuns se vor repezi...

Monica Macovei: „Toti politicienii care au ceva de ascuns se vor repezi asupra DNA”

Europarlamentarul Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, anunta ca pentru tara noastra urmeaza o vara extrem de incinsa, dupa ce insusi premierul Victor Ponta a intrat pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie.

Monica Macovei este de parere ca, dupa ce Ponta a intrat in atentia procurorilor DNA, „este de asteptat ca toti politicienii din Romania care au ceva de ascuns, care au incalcat legea vreodata sau au de gand sa o faca …toti cei din aceasta zona gri sa fie extrem de alerti si sa se repeada asupra DNA ca o haita de lupi”.

In plus, europarlamentarul considera ca ar trebui sa ne pregatim pentru „o vara foarte fierbinte, o vara a suspendarii justitiei. O vara in care nu trebuie sa ne mai luam concediu ci sa stam si sa pazim justitia, pentru ca DNA a ajuns la punctul culminant. Ce este mai mult decat sa-l anchetezi pe primul ministru?”.

Monica Macovei le recomanda parlamentarilor sa voteze in favoarea solicitarilor DNA, in cazul Ponta, pentru ca altfel „daca-l apara, vor arata ca nu reprezinta vointa poporului si ca nu reprezinta rolul de autoritate suprema. Vor arata ca au in plan suspendarea justitiei”.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger