AcasăNewsMonica Macovei: "Suntem sub amenintarea Federatiei Ruse"

Monica Macovei: „Suntem sub amenintarea Federatiei Ruse”

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a facut sambata, la Sibiu, cateva declaratii incendiare in privinta situatiei din Europa de Est.

Printre altele, Monica Macovei a anuntat ca Romania se afla sub amenintarea directa a Federatiei Ruse si ca romanii trebuie sa fie atenti si vigilenti.

„Suntem sub o amenintare din partea Estului, din partea Federatiei Ruse. Trebuie sa fim atenti si vigilenti pentru ca am dobandit pacea si democratia, dar le putem pierde peste noapte. Trebuie sa luptam ca sa pastram pacea si democratia in timpuri tulburi in care aceste valori au fost deja puse in pericol in Europa” a fost mesajul transmis de europarlamentarul PDL.

Mai mult, Monica Macovei a tras un semnal de alarma subliniind ca europarlamentarii ce reprezinta Polonia sau tarile baltice se pregatesc sa se apere de un eventual razboi sau atac agresiv din partea Federatiei Ruse.

Nu in ultimul rand, Monica Macovei a acuzat de tradare mai multi lideri socialisti din Europa care sustin ca Federatia Rusa nu trebuie sanctionata pentru ca da energie intregului continent.

author avatar
Cristi Ionita
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger