AcasăNewsMonica Macovei si-a lansat partidul M10: "Noi nu avem sacose cu bani...

Monica Macovei si-a lansat partidul M10: „Noi nu avem sacose cu bani sau contracte cu statul”

Fost candidat independent la alegerile prezidentiale de anul trecut, Monica Macovei a lansat duminica, la Bucuresti, formatiunea politica intitulata Partidul M10.

Sustinuta de nume importante precum Adrian Papahagi sau Lucian Mandruta, Monica Macovei si-a lansat partidul la Casa de Cultura a Studentilor.

Monica Macovei sustine, printre altele, ca M10 este „primul si singurul partid din Romania care merge pe calea dreapta” si ca „obiectivul nostru este de a avea o tara mare, puternica, mai ales din punct de vedere economic si energetic, si, in general, sa fim o tara de care sa se tina seama”.

Monica Macovei militeaza pentru „reducerea numarului de ministere. Trebuie sa fim un stat minim: aparare, ordine publica, justitie, politica externa. Foarte multe ministere trebuie sa dispara. Trebuie sa ramanem numai cu functiile esentiale ale statului. In rest … libertate. Asta ar insemna ca fiecare om face ce vrea cu viata lui. Fiecare om tine la sanatatea lui astfel ca va contribui benevol la plata impozitelor pentru a avea invatamant, drumuri si sanatate”.

Liderul M10 sustine ca formatiunea politica pe care o conduce nu mizeaza pe bani „pentru ca noi nu avem sacose cu bani sau contracte cu statul” si ca principalele calitati ale membrilor partidului sunt „inteligenta, dragostea noastra si libertatea noastra. Noi iubim Romania si iubim oamenii”.

author avatar
Cristi Ionita
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger