AcasăNewsMonica Macovei scoasa la incalzire contra lui Oprescu

Monica Macovei scoasa la incalzire contra lui Oprescu

Monica Macovei

La doua luni dupa ce “National” a scris ca PDL ar putea sa mearga pe mana Monicai Macovei la localele bucurestene, Elena Udrea confirma informatia.

Monica Macovei

“In Bucuresti ar fi foarte util un primar care sa duca o reala lupta cu coruptia din administratie si care el insusi sa fie insensibil la coruptie. Pe primul loc in ceea ce prezinta mesajele anticoruptie este, evident, Monica Macovei”, afirma astazi liderul pedelistilor din Capitala, Elena Udrea. Atat numele, cat si motivatia se potrivesc foarte bine cu informatiile publicate de noi in luna august. Respectiv ca mesajul de campanie al PDL va fi unul legat de lupta anticoruptie, iar sondajele interne efectuate la comanda democratilor in vara acestui an au aratat ca Monica Macovei “se pliaza bine” pe aspiratiile si pretentiile la zi ale bucurestenilor.

Elena Udrea crede ca Monica Macovei este un contracandidat potrivit pentru Sorin Oprescu

De asemenea, cerbicia dovedita de Macovei in toate meciurile purtate pana acum, atat ca ministru al Justitiei cat si ca politician cu acte-n regula, lasa sa se intrevada clipe grele pentru Sorin Oprescu, in viitoarea campanie pentru alegerile locale. Singura problema intervenita din vara si pana acum este ca alti trei pedelisti si-au facut cunoscuta dorinta de a candida la primaria Capitalei: Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si Costica Canacheu. Ce-i drept, cei trei au dezamagit-o insa pe Elena Udrea, neiesind sa sustina public, contra actualului primar Sorin Oprescu,  „multimea de proiecte” concepute de PDL Bucuresti. O atitudine care o favorizeaza deja pe Macovei.

Nu-i iarta nici pe europarlamentari

22 august - „National” prezenta varianta Monica Macovei, candidatul PDL pentru alegerile locale

Lupta dusa acasa cu „coruptii” din PDL nu epuizeaza rezervele de energie ale Monicai Macovei, care incearca sa-i aduca pe calea cea buna si pe parlamentarii europeni. Pe care, pentru inceput, vrea sa-i lase fara calatorii aeriene la clasa „business”, considerand ca si mai putin costisitoarea clasa „economic” ofera conditii suficient de bune: „Se poate citi si lucra si la clasa “economic”, unde in plus stam alaturi de cei pe care ii reprezentam si vorbim cu ei”. Macovei a votat si contra indexarii indemnizatiilor europarlamentarilor, explicand ca acestia „trebuie sa fie solidari cu cetatenii in perioada de criza”.

author avatar
Adelina Ionicel
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger