AcasăNewsMonica Macovei, pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul...

Monica Macovei, pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul auto de anul trecut

monica macoveiMonica Macovei, pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după accidentul auto de anul trecut

Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, a ajuns joi dimineață la Parchetul Curții de Apel Constanța, unde a fost audiată în dosarul legat de accidentul în care a fost rănit un motociclist.

La momentul intrării în instituție, fostul ministru nu a vrut să facă niciun fel de declarație și a încercat să-și acopere fața.

A lovit un motociclist cu mașina în octombrie 2022

Monica Macovei a fost pusă sub acuzare pentru vătămare corporală din culpă, după ce mașina pe care o conducea a lovit un motociclist, în toamna anului trecut, au declarat pentru G4Media surse apropiate dosarului.

La acel moment, Monica Macovei a afirmat că, în timp ce conducea de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda sa de mers, un motociclist a intrat în plin în mașina sa. Macovei spune că nu a pierdut niciun moment controlul mașinii.

De altfel, în urma acestui incident, bărbatul a stat mai bine de două luni în spital și abia după această perioadă a reușit să depună plângere şi să se înceapă urmărirea penală.

La plecare de la sediul Parchetului Curții de Apel Constanța, Macovei a plecat pe ușa din spate, fugind de jurnaliștii care o așteptau să iasă de la audieri, anunţă RTV.

author avatar
Andreea Vlad
721 afisari

22 COMENTARII

  1. TREI LUNI LE-A LUAT MIZERABILILOR DE PROCURORI SĂ FACĂ AȘA CEVA!!!

    HUUUUOOO…. TEBUIA ÎN ZIUA URMĂTOARE, NU DUPĂ TREI LUNI!

    • Asta e „mămica” voastră, trolilor haștagiști. Tătic vă e băselu. Amândoi sunt bețivani notorii.

  2. Cucuvei nu vrea sa respecte legea cu care era toata ziua in gura ,cu procutorii sa ancheteze ,sa inchida ea cica tace.Ce a gandit si facut ea pt altii asa sa aiba parte!!

  3. PORCOroarea asta,care de cand este eurosparlamentar,voteaza mereu impotriva Romaniei,are convingerea ca pentru ea orice ilegalitate este permisa fara a fi-desigur-trasa la raspundre.O japita criminala!

  4. DE ZIUA LUI CEAUSESCU A CALCAT PUNTEA SPRE IAD! OTREAPA TRADATOARE DE NEAM SI TARA, CURVA BETIVA CARE S-A FORMAT LA SCOALA LUI GREGORIAN BIVOLARU…PROCURORI SI POLITISTI CARE AU AVUT RABDARE ATATEA LUNI, CAND UN OM DE RAND ESTE TESTAT SI RETINUT IMEDIAT? BETIVA SI DROGATA ASTA ARE INCA REGIM SPECIAL?! TOATE AU UN INCEPUT SI UN SFARSIT! PUSCARIASA ASTA A NENOROCIT ATATA LUME, A JEFUIT ATATA TARA ASTA…SI-A TRIMIS FIUL REMUS MACOVEI, IN FRANTA…CA ATATA S-A BAȘIT IN TARA CA NUMAI PUSCARIA MAI POATE SA-I FIE LOC BINEPLACUT! IATA CINE ERA MAMA P.N.A.
    IATA CINE ERA JUSTITIA!
    PROCURORI CARE ATI LINS FUNDUL SI MAINILE ACESTEI CRIMINALE, SUNTETI DIN ACELASI ALUAT SI DE ACEEASI VALOARE! SA VA JUDECE DUMNEZEU PE TOTI DUPA MASURA JUDECATII VOASTRE. STRAMBE SI BINE PLATITE!

  5. A mai avut un dosar penal pe care o procuroare l-a inchis.
    Coincidenta…a fost numita de doamna ministru al justitiei intr o functie prin Europa…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger