AcasăNewsMonica Macovei prezice un razboi civil in Romania

Monica Macovei prezice un razboi civil in Romania

ALARMANT. Monica Macovei criza politica din Romania va degenera

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a socat opinia publica, declarand, intr-o emisiune televizata, ca ne paste un razboi civil.

ALARMANT. Monica Macovei criza politica din Romania va degenera

USL a dus Romania la marginea lumii. Aceasta este concluzia la care a ajuns Monica Macovei, care a precizat ca va continua sa le semnaleze liderilor europeni derapajele din tara noastra. ”Eu cred ca urmeaza un razboi civil pentru ca acesti oameni, USL-ul, nu se lasa, asa cum arata aceste stenograme (convorbiriile dintre fostii ministri Ioan Rus si Victor Paul Dobre – n.r). Este un grup infractional organizat, asa se definesc, din care unii pleaca ca sa, citez, ca sa nu-si petreaca batranetile la puscarie. Despre asta vorbim, deci acesti oameni au provocat toata situatia in care ne aflam. (…) E grup infractional organizat la conducerea Romaniei, ei se definesc asa”, a declarat Macovei.

Militarii disponibilizati se pregatesc de proteste

Invalidarea referendumului din 29 iulie este de neacceptat, sustine colonelul in rezerva Mircea Dogaru, liderul Sindicatului cadrelor militare disponibilizate. Potrivit acestuia, daca Traian Basescu se va intoarce la Cotroceni, sindicalistii vor iesi in strada. ”Vom chema la nesupunere civica, iesiri in strada, neplata impozitelor, nesupunerea la citatii, tot ce este nevoie”, a precizat Dogaru.

author avatar
National
451 afisari

2 COMENTARII

  1. Doamna macovei,grupul infractional e de cealalta parte,de unde sinteti si dvs,denigratoare de tara ce sinteti!!!!!!!Numai minciuni spuneti,n-aveti pic de rusine?Pentru zvonurile false ar fi bine sa va racoriti undeva,Tirsor,Rahova,etc,ar fi cazul pentru ce ati facut!

  2. Se stringe latul,doamna macovei(scuze pentru literele mici la nume,dar asa sinteti acum),minciuna si reaua intentie au picioare scurte!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger