AcasăNewsMonica Macovei: Oameni, treziti-va! Suntem in plina lovitura de stat

Monica Macovei: Oameni, treziti-va! Suntem in plina lovitura de stat

Europarlamentarul PDL a facut apel la contiinta romanilor, indemnandu-i sa se trezeasca, dat fiind faptul ca „Ponta si USL se sterg pe picioare cu Constitutia, legea si institutiile democratice”.

Fostul ministru al Justitiei Monica Macovei, a avertizat, marti, prin intermediul blogului personal, ca actiunile premierului Victor Ponta si ale USL-ului, care doresc sa-i schimbe pe presedintii celor doua camere al Parlmanetului, pe Avocatul poporului si pe membrii componenti ai Curtii Constitutionale, sunt ilegale, incalcand Constitutia Romaniei.

„Ponta si USL se sterg pe picioare cu Constitutia, legea si institutiile democratice. Traim zile de urgie care sterg 22 de ani de constructie democratica. Suntem in plina lovitura de stat. E timpul ca toti romanii sa vada adevarul si sa se opuna, altfel dictatura si tirania se instaleaza peste noapte”, a postat aceasta pe blog.

Europarlamentarul PDL avertiveaza ca Victor Ponta si USL-ul incearca sa dea o lovitura de stat prin care sa preia toate organismele de la consuderea tarii, astfel incat sa detina puterea absoluta.

„Astazi Ponta si USL dau o lovitura de stat, au inlocuit legea cu propriile pofte tiranice. Ponta si USL ataca frontal ordinea de drept si subjuga justitia: il revoca pe Avocatul Poporului, vor sa ii schimbe pe judecatorii Curtii Constitutionale prin incalcarea Constitutiei care ii declara inamovibili. Ponta si USL acapareaza ilegal Parlamentul si incearca astazi sa schimbe sefii celor doua Camere prin proceduri ilegale. Tot astazi au acaparat si Televiziunea si Radioul publice”, a mai scris aceasta.

author avatar
Ionut Zgimbau
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger