AcasăNewsMonica Macovei l-a facut knock-out pe Dan Sova, in instanta

Monica Macovei l-a facut knock-out pe Dan Sova, in instanta

Monica Macovei, fost candidat la alegerile prezidentiale, a anuntat ca a obtinut o victorie deosebit de importanta in instanta, impotriva lui Dan Sova, fost ministru si fost senator al Partidului Social Democrat.

Monica Macovei l-a dat in judecata pe Dan Sova, dupa ce acesta a afirmat ca tatal europarlamentarei a fost „general de securitate” si „seful securitatii Giurgiu”.

In octombrie 2013, Sova a fost facut knock-down in instanta, magistratii de la Tribunalul Bucuresti stabilind ca fostul lider PSD nu are cu ce sa sustina cele afirmate.

Sova a contestat decizia Tribunalului Bucuresti, dar Curtea de Apel Bucuresti i-a aplicat lovitura de knock-out. Si magistratii de aici au stabilit ca senatorul nu are probe, astfel ca s-a hotarat mentinerea deciziei initiale.

„Curtea de Apel Bucuresti a decis ca Dan Sova a mintit atunci cand a spus ca tatal meu ar fi fost general de securitate si seful Securitatii Giurgiu. Hotararea Curtii de Apel Bucuresti este definitiva si executorie. O voi executa. Pentru ca Dan Sova nu a avut si nu are nicio dovada. A mintit cu buna stiinta”, a fost mesajul transmis de Monica Macovei.

author avatar
Cristi Ionita
439 afisari
Zenville

Ultimele știri

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament. Momentul încăierării dintre deputații Florin Roman şi Dan Vîlceanu – VIDEO

La destul de scurtă vreme după ce s-a aflat despre scandalul din Parlament și despre incidentul violent în care au fost implicați doi foști...

Susținere totală pentru construirea noului Stadion Dinamo: Rareș Hopincă: “Primăria Sectorului 2 se va implica în dezvoltarea infrastructurii pentru sport!”

Candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, împreună cu premierul, Marcel Ciolacu, președintele COSR, Mihai Covaliu, președintele CS Dinamo, Ionuț Popa, și președintele...
proger