AcasăNewsMonica Macovei incinge spiritele in Coalitie

Monica Macovei incinge spiritele in Coalitie

Monica Macovei este convinsa ca liderii maghiari incearca sa o scoata din viata politica

Liderii maghiari vor sa desfiinteze ANI pentru a-si proteja averile si interesele. O spune Monica Macovei, convinsa fiind ca udemeristii au modificat Legea lustratiei doar ca sa o elimine pe ea din viata politica.

Monica Macovei este convinsa ca liderii maghiari incearca sa o scoata din viata politica

Forma in care a fost votata Legea lustratiei, la propunerea UDMR, aduce a reglare de conturi, considera europarlamentarul PDL. „Sigur ca ea (Legea lustratiei –n.r.) a fost facuta de colegii de la UDMR ca o plata pentru criticile pe care le-am adus, cum de altfel au si spus unor colegi PDL, sa ma invat minte ca sunt intr-o coalitie si i-am criticat pe acele proiecte de lege prin care vroiau sa modifice Codul Penal si sa scoata, de plida, parlamentarii de la infractiunea de luare de mita”, a afirmat Monica Macovei care i-a acuzat in continuare pe udemeristi ca vor sa transforme Agentia Nationala de Integritate  intr-o institutie  de decor.

Chemata la raport

Laszlo Borbely sustine ca Monica Macovei a intrecut masura

Asa cum era de asteptat, declaratiile democrat-liberalei au facut valva in coalitie, vicepresedintele politic al UDMR, Laszlo Borbely, sustinand chiar ca Macovei “a depasit masura”. “Doamna Macovei face un rau Romaniei prin aceste declaratii, a agitat la UE aceste probleme, de parca ar fi o treaba decisa. E foarte grav. Ca sa fie mai populara, mai luptatoare in ochii unora, depaseste masura. Ar fi bine daca ar veni la Coalitie, sa ii explicam cum stau lucrurile, le-am lamuri, pentru ca, sa nu uitam, doamna Macovei este vicepresedinte PDL”, a precizat Borbely.

Nu-i vrea pe maghiari in Miscarea Populara

Pana sa dea explicatii in Coalitie, Monica Macovei a declarat ca maghiarii  si progresistii nu au ce sa caute in Miscarea Populara.

„Eu cred ca Miscarea Populara trebuie sa existe si sa inglobeze segmentele de dreapta, inclusiv civice. Trebuie sa lucram la ea si sa o facem inainte de a comunica, pentru ca, deja, de aproape de un an, se vorbeste despre asta, s-a tocit si intelesul, si formularea, lumea nu cred ca mai intelege sau nu mai asteapta ceva”, a afirmat eurodeputatul PDL, precizand ca UNPR si UDMR nu au loc in Miscarea Populara.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger