AcasăNewsMonica Macovei: "Gigi Becali, sa taca!"

Monica Macovei: „Gigi Becali, sa taca!”

Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat, luni, inainte de sedinta BPN al PDL, ca „Gigi Becali ar trebui sa taca”, ea fiind intrebata cum comenteaza afirmatiile critice ale liderul PNG la adresa unor membri ai PDL.

„Cum spune Cristi Preda, ar trebui sa taca (Becali n.r.)”, a spus Monica Macovei. Intrebata daca Miscarea Populara ar fi o solutie pentru alegerile locale, Macovei a spus ca aceasta miscare ar fi o solutie pentru Romania. Presedintele PNG George Becali a declarat, sambata, ca membrii PDL care au spus ca PNG si PP-DD n-ar trebui sa fie parte dintr-o viitoare miscare populara „sunt oameni care nu au facut nimic nici in viata, nici in politica”.

„Nu stiu daca poate vreodata nici ala care vorbeste cu «r», care a fost ministru la Cultura, cum il cheama … Paleologu. Nici Paleologu, nici Cristian Preda nu pot face intr-o lupta nici cat negru sub unghia mea. Asta nu cred ca nu stie un animal politic intre ghilimele care se numeste presedintele Traian Basescu. Ce nevoie sa ai de Paleologu? Ar trebui sa-i spuna «Mai tata, du-te citeste doua, trei carti, vino la televizor si raraieste-te cat vrei tu»”, a comentat europarlamentarul.

Sulfina Barbu: „Becali ar trebui sa-si ceara scuze”

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, duminica, ca Gigi Becali ar trebui sa-si ceara scuze pentru ca a jignit doi lideri importanti ai PDL, Cristian Preda si Toader Paleologu, acesta nefiind un mod de colaborare cu PDL. Europarlamentarul Cristian Preda a declarat, sambata, in replica la criticile aduse de presedintele PNG, ca singura contributie „pozitiva a lui Gigi Becali la politica romaneasca ar tacerea”.

stirile-zilei.ro

„Nu exista niciun acord (nr- intre PDL si PNG pentru alegerile din Bucuresti). Becali indruga verzi si uscate.Singura contributie pozitiva a lui Becali la politica romaneasca ar fi tacerea. Dupa ce a distrus Steaua este regretabil ca vrea sa isi puna amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat in grupul nefrecventabililor, alaturi de Vadim si Severin. Ar fi bine sa avem si in Romania aceasta categorie. Am putea numi categoria «mai bine taci!»”, a declarat europarlamentarul Cristian Preda.

Intrebat, sambata, in legatura cu zvonurile care au circulat potrivit carora o optiune pentru Primaria Generala ar fi Cristian Preda, Becali si-a criticat dur colegul din Parlamentul European.

„Doamne fereste! M-am inteles intr-adevar ca facem o intelegere si plecam impreuna, dar daca e Preda, imediat plec acasa. Dar ce, eu ma duc cu unu sa pierd? La pierzanie nu ma duc niciodata! Ce sa castige Preda? Pai Preda face 2% , il bate Oprescu, face 98% si el 2%. Daca o face si 2%…”, a comentat Becali.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a sustinut, vineri, pe blog, ca o alianta politica de succes, indiferent ca se va numi Miscarea Populara sau altfel, nu va putea include traseisti, corupti sau „guralivi de tipul Becali, Dan Diaconescu si altii, care nu au nicio idee despre guvernarea contemporana”.

 

author avatar
Ciprian Purice
206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger