AcasăNewsMonica Macovei: "Basescu ar trebui sa iasa cu o pozitie publica. Stie...

Monica Macovei: „Basescu ar trebui sa iasa cu o pozitie publica. Stie foarte multe lucruri!”

Monica Macovei, fostul ministru al Justitiei, a anuntat ca se asteapta ca Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, sa spuna tot ce stie despre scandalul iscat intre Elena Udrea, deputat PMP, si Florian Coldea, seful interimar al Serviciului Roman de Informatii.

„In conditiile scandalurilor interne legate de serviciile de informatii, consider ca Traian Basescu ar trebui sa iasa cu o pozitie publica. Stie foarte multe lucruri. A lucrat cu serviciile, cu statele europene, s-a ocupat de siguranta nationala, e cel mai competent sa vorbeasca”, a fost mesajul transmis de Monica Macovei, conform Gandul LIVE.

Monica Macovei o acuza pe Elena Udrea de diversiune. „E simplu: cand tu esti acuzat de ceva, arunci o bomba sa se vorbeasca despre altii, nu despre tine ca cercetat penal”, sustine fostul ministru al Justitiei.

Nu in ultimul rand, Monica Macovei este de parere ca „nu cred ca Justitia este usor de controlat. Sunt magistrati, destul de multi ca sa fie o problema, care au relatii cu politicienii si care dau solutii in favoarea politicienilor. Dar Justitia nu este, in ansamblu, sub control”.

author avatar
Cristi Ionita
257 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger