AcasăNewsMonica Macovei atacata dur de liderii USL

Monica Macovei atacata dur de liderii USL

Monica Macovei

Fostul ministru al Justitiei a fost atatac de catre liderii USL dupa ce a declarat ca se indoieste de diagnosticul lui Adrian Nastase, dat fiind faptul ca e ingrijit de un medic acuzat de coruptie.

Monica Macovei

Monica Macovei, fost ministru al Justitie, a fost atacata dur de catre liderii USL dupa ce, sambata, a declarat ca are dubii in legatura cu diagnosticul lui Adrian Nastase, dat fiind faptul ca este ingrijit de catre un fost senator PSD, cercetat penal pentru acte de coruptie.

„Doamna Macovei ar trebui sa-si puna sub semnul intrebarii propria existenta. Dumneaei traieste intr-o alta lume. O lume interesanta, din care cu greu iti revii dintr-odata. Iti revii in etape”, a declarat Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, citat de RTV.

Nici liderii PNL nu s-au lasat mai prejos, Puiu Hasotti, liderul grupului senatorial al PNL si ministru desemnat al Culturii, atacand-o brutal pe aceasta.

„Declaratiile sale sunt declaratii de procuror stalinisti-ceausist. Sigur, sunt 30 de grade, dar Monica Macovei se simte mai bine la 40 de grade”, a spus liderul PNL.

Atacurile USL sosesc dupa ce, sambata, Monica Macovei a declarat ca se indoieste in legatura cu diagoniscul pus lui Adrian Nastase.

„Am dubii serioase cu privire la faptul ca Adrian Nastase este tratat si primeste diagnostic de la doctorul Bradisteanu. Faptul ca diagnosticul il pune doctorul Bradisteanu, care a fost senator PSD si cercetat pentru coruptie, nu-mi da o stare de liniste cu privire la faptul ca diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei.

author avatar
Ionut Zgimbau
261 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger