AcasăNewsMonica Macovei: Am dubii ca diagnosticul lui Adrian Nastase este corect

Monica Macovei: Am dubii ca diagnosticul lui Adrian Nastase este corect

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat ca are dubii in legatura cu diagnosticul fostului premier Adrian Nastase, care a incercat sa se sinucida.

Monica Macovei, fost ministru al Justitiei, a declarat, sambata, ca are dubii ca diagnosticul lui Adrian Nastase, care a incercat miercuri noapte sa se sinucida, este corect. Aceasta si-a motivat declaratia indicandu-i pe medicii care il ingrijesc pe fostul premier.

„Am dubii serioase cu privire la faptul ca Adrian Nastase este tratat si primeste diagnostic de la doctorul Bradisteanu (…) Faptul ca diagnosticul il pune doctorul Bradisteanu, care a fost senator PSD si cercetat pentru corupţie, nu-mi da o stare de liniste cu privire la faptul ca diagnosticul este unul corect”, a spus Monica Macovei, conform Realitatea TV.

Totodata, aceasta a cerut si demisia lui Ioan Rus, ministrul Justitiei, acuzandu-l ca a incalcat legea, savarsind un abuz in momentul in care l-a contactat telefonic pe Adrian Nastase.

Fostul premier al Romaniei a incercat sa se sinucida miercuri noapte, prin impuscare, la cateva ore dupa a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

author avatar
Ionut Zgimbau
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger