AcasăNewsMonica Ghiurco, în comisia de evaluare a finaliștilor campaniei naționale „Liga Profesorilor...

Monica Ghiurco, în comisia de evaluare a finaliștilor campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” a Fundației Dan Voiculescu

Monica Ghiurco, cunoscută pentru implicarea sa activă în promovarea educației de calitate și pentru abordările sale inovatoare în domeniul jurnalismului educațional, va aduce o perspectivă valoroasă în procesul de selecție a profesorilor remarcabili din cadrul campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali”, a Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Emisiunea „Educația la Putere”, difuzată pe TVR 2 și moderată de Monica Ghiurco, a devenit un reper important în peisajul mediatic românesc, aducând în prim-plan subiecte esențiale și provocări din domeniul educației.

Comisia de evaluare a campaniei naționale „Liga Profesorilor Excepționali” este compusă din personalități de renume din domeniul educației de excelență și jurnaliști dedicați promovării educației de calitate. Alături de Monica Ghiurco, comisia include:

  • Silvia Osman, PhD la SNSPA, o autoritate în domeniul științelor sociale și al educației.
  • Daniela Văduva, Director Fischer International & National Geographic Learning în România, cu o carieră impresionantă în promovarea educației inovative.
  • Aimee D Albon, producătoarea emisiunii „Educația la Putere” de la TVR 2, care contribuie la realizarea de conținut educativ de calitate.
  • Gabriela Maalouf, psiholog, psihoterapeut și trainer NLP pentru copii și părinți, cunoscută pentru abordările sale inovatoare în dezvoltarea personală.
  • Mihai Morar, realizator al Morning ZU și podcastului Fain&Simplu, un susținător constant al inițiativelor educaț
  • 2 experți în educația de excelență ai Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Procesul de evaluare a aplicanților a început deja, iar cei 20 de finaliști vor fi anunțați pe 17 iunie, când va începe votul publicului, online pe fundatiadanvoiculescu.ro. Ceremonia de premiere va fi organizată într-un eveniment special.

„Liga Profesorilor Excepționali” este o campanie națională de amploare care are ca scop recunoașterea și celebrarea profesorilor care demonstrează excelență, inovație și dedicare în activitatea lor. Această inițiativă pune în valoare eforturile remarcabile ale cadrelor didactice care inspiră și motivează elevii, contribuind la dezvoltarea unei educații de calitate în România.

author avatar
Andrei Coman