AcasăNewsMonica Gabor va colabora cu Dior? Uite ce cadou a primit din...

Monica Gabor va colabora cu Dior? Uite ce cadou a primit din partea casei de moda! FOTO

Se pare ca Monica Gabor nu o duce deloc rau in Statele Unite, ba din contra. Reprezentantii casei de moda Dior i-au trimis un cadou alaturi de mai multe mesaje scrise in limba romana.

Fosta sotie a lui Columbeanu a fost placut surprinsa de atentia primita din partea reprezentantilor casei de moda Dior. Vedeta a fost rasfatata cu o cutie de bomoane, casa de moda trimitandu-i, totodata si mai multe reviste pe paginile carora erau scrise mesaje, partial in limba romana, pentru ea.

Monica a postat imaginile pe facebook. “Buna, ce faceti? Nu-i asa ca angajatii de la Dior sunt foarte draguti? Tocmai am primit de la ei o cutie de ciocolata si cataloagele in care este prezentata noua colectie. Mai dulce decat ciocolata mi s-a parut faptul ca mi-au scris in limba romana. Voi ce credeti? Cum vi se pare gestul celor de la Dior?”, si-a intrebat fanii pe site-ul de socializare.

Admiratorii au fost de acord ca gestul celor de la Dior este, intr-adevar, de admirat, iar unii chiar i-au marturisit ca abia asteapta sa o vada si pe ea in paginile reavistei.

author avatar
Alina Costache
712 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger