AcasăNewsMonica Anisie, cameleonul politic perfect: director și secretar de stat susținut de...

Monica Anisie, cameleonul politic perfect: director și secretar de stat susținut de PSD, ministru PNL și smenuri pe sub masă cu PSD și cu Neculai Onțanu

Recentele scandaluri în care Monica Anisie a fost implicată (Băiat de cartier – zăngănit de cătușe la vârful Guvernului! , Halucinant! Soțul ministrului Educației îl amenință cu bătaia pe viceprimarul Dan Cristian Popescu Trădare, trădare, dar să o știe și cetățenii Sectorului 2! Monica Anisie a vândut meciul electoral din Sectorul 2 lui Neculai Onțanu ) – în care omul ei de încredere atacă virulent un important lider al PNL, ba chiar și deciziile guvernului Orban, fiind aplaudată la scenă deschisă de însăși ministresa Educației dar și de pesediști de vază și de oameni apropiați de Neculai Onțanu ne-au determinat să studiem cu atenție cariera susținută mereu politic a Monicăi Anisie.

Astfel, la o simplă lectură a CV-ului lui Anisie postat chiar pe site-ului ministerului condus de ea, putem observa cu stupefacție că doamna ministru a fost de pildă director al importantei Direcții Inspecție Școlară din Ministerul Educației Naționale, în perioada februarie 2014- februarie 2016, adică în guvernarea PSD condusă de Victor Ponta (vezi foto 1) .

foto 1

Monica Anisie a fost ulterior și secretar de stat pentru învățământul preuniversitar timp de două luni în guvernarea condusă de Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea și ”ciuma roșie- PSD” (vezi foto 2) , după care a revenit pe postul de director al Direcției Inspecției Scolare din același minister timp de 11 luni (vezi foto 3). Tot în timpul guvernărilor PSD conduse cu mână forte de Liviu Dragnea.

foto 2

 

foto 3

Cine își imaginează că, în toate aceste funcții, Monica Anisie nu a fost puternic susținută politic de PSD și de liderii pesediști ori e naiv ori a trăit în altă galaxie. Doar așa se explică perpetuarea Monicăi Anisie în funcții atât de importante de-a lungul guvernărilor pesediste precum și prieteniile sale strânse cu lideri pesediști și uneperiști cum e Neculai Onțanu, dar mai ales predispoziția ei de a face acum înțelegeri pe sub masă cu Onțanu, chiar cu riscul ca PNL să piardă alegerile în Sectorul 2, doamna ministru fiind obsedată de a-și ”gâtui” politic proprii colegi din organizația PNL pe care ea o conduce. Căci cum altfel putem explica acest evident deal Anisie-Onțanu făcut pentru ca Onțanu să câștige Primăria Sector 2?! Decât prin faptul că de pildă, în virtutea acelorași strânse prietenii și susțineri pe care Anisie le-a avut de-a lungul vremii de la PSD și UNPR, principalul țuțăr al lui Neculai Onțanu – Dragoș Zlătoianu (presedintele ADER București- partidul lui Onțanu) azi repostează pe banda rulantă luările de poziție virulente de pe facebook ale celui mai apropiat om al Monicăi Anisie- Adrian Costache, el însuși fost lider UNPR împotriva colegilor liberali de la Sectorul 2 și chiar împotriva măsurilor luate de guvernul condus de Ludovic Orban ( vezi foto 4).

author avatar
Andrei Coman
1.473 afisari

2 COMENTARII

  1. PENTRU A SCOATE TARA DIN PRAPASTIE TREBUIE EXCUSI PE VECI DIN VIATA PUBLICA TOTI BANDITII SI TICALOSII DIN ADMINISTRATIA LOCALA SI CENTRALA.

  2. Toti sunt niste hoți mana in mana, si psd si pnl. Toti au pilele (amantele, rudele,etc) angajate in companii de stat si de-aia nu fac nici o restructurare a aparatului. Sunt toti o apa si-un pamant.Sunt autoritati in care salariile scuipa pe cele din privat. Sa se verifice grilele.de salarizare, sa se taie veniturile la greu,sa vezi atunci ce pleaca pilaraia. PNL a promis ca face restructurări, nu a facut nimic.Eu personal ii voi vota pe toti,m-am saturat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger