AcasăNewsMona Pivniceru, motiv de scandal in CSM

Mona Pivniceru, motiv de scandal in CSM

(foto: luju.ro)

Mona Pivniceru, propunere la functia de ministru al Justitiei, a iscat scandal in sedinta CSM privind demisia sa, unii judecatori nefiind de acord cu decizia ei.

(foto: luju.ro)

Membrii Consiliului Superior al Magistraturii s-au intalnit, miercuri, pentru a lua act de decizia judecatoarei Mona Pivniceru de a demisiona din magistratura, astfel incat sa fie coimpatibila cu functia de ministru al Justitiei.

Cu aceasta ocazie in CSM s-a iscat un adevarat scandal, unii judecatorii fiind acuzati ca au facut tot ce este posibil pentru ca Mona Pivniceru, „un simbol” pentru magistrati, sa demisioneze.

„Pierderea din sistem e foarte mare, dna judecator Mona Pivniceru a fost nevoita sa apeleze la aceasta solutie pentru ca ati cautat orice impediment pentru a se ajunge la demisia sa. Nu trebuia sa se ajunga la demisie, este un simbol pentru noi dna Pivniceru”, a declarat judecatoarea Alina Ghica, conform realitatea.net.

La sedinta de miercuria CSM a luat parte si primul ministru Victor Ponta, cel care ieri s-a aratat foarte suparat vde faptul ca nu a existat cvorum in cazul sedintei CSM, astfel incat demisia judecatoareai MJona Pivniceru sa nu poata deveni oficiala.

author avatar
Ionut Zgimbau
228 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger