AcasăNewsMona Pivniceru l-a remaniat pe Victor Ponta

Mona Pivniceru l-a remaniat pe Victor Ponta

Sicanata de CSM, Mona Pivniceru a reusit sa preia sefia Ministerului Justitiei

Dupa aproape o luna in care CSM a tot incercat sa o blocheze, Mona Pivniceru a preluat in sfarsit portofoliul de la Justitie, inlocuindu-l pe interimarul Victor Ponta.

Sicanata de CSM, Mona Pivniceru a reusit sa preia sefia Ministerului Justitiei

Mona Pivniceru a reusit sa scape si de ultima capcana pe care fostii colegi din CSM au incercat sa i-o intinda. Concret, in sedinta de ieri, mai multi magistrati au incercat sa impuna un soi de preaviz, cerand ca, in ciuda demisiei,  Pivniceru sa mai ramana 30 de zile la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

De aici pana la scandal nu a mai fost decat un pas, membrii CSM revoltati de aceasta noua sicana acuzand-o pe sefa Consiliului, Alina Nicolae Ghica , de partizanat politic. ”Consideram ca este o noua gaselnita. Noi, magistratii Romaniei, am fi vrut ca doamna Pivniceru sa ramana magistrat al acestei Curti. Pierderea din sistem e foarte mare, dna judecator Mona Pivniceru a fost nevoita sa apeleze la aceasta solutie pentru ca ati cautat orice impediment pentru a se ajunge la demisia sa. Nu trebuia sa se ajunga la demisie, este un simbol pentru noi dna Pivniceru”, a declarat judecatoarea Viorica Costiniu. In final, CSM a luat act de demisie,  Mona Pivniceru reusind in sfarsit sa depuna juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei.

author avatar
Adelina Ionicel
423 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger