AcasăNewsMona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase - VIDEO

Mona Pivniceru, in masina lui Andrei Nastase – VIDEO

Mona Pivniceru, judecatorul propus de Ponta la sefia ministerului Justitiei, a fost fotografiata in timp ce urca in masina lui Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, condamnat la doi ani cu executare in dosarul „Trofeul Calitatii” si aflat in prezent in Penitenciarul Jilava.

Pivniceru a fost surprinsa intrand in automobilul lui Andrei Nastase, in care ar fi mers la o adresa din Capitala, potrivit Romania TV. In blocul respectiv ar locui mai multi membri ai Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), conform sursei citate.

In aceste zile, se asteapta ca CSM sa ia act de demisia Monei Pivniceru din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii, depusa de judecator pe 8 august, urmand ca abia apoi sa poata prelua portofoliul Justitiei, propus de premierul Victor Ponta. „Astazi, 8 august 2012, a fost inregistrata la Consiliul Superior al Magistraturii solicitarea domnului Victor Ponta, Prim-ministru al Guvernului României, de detasare a doamnei judecator Mona Maria Pivniceru la Ministerul Justitiei, in vederea ocuparii functiei de Ministru al Justitiei, functie de demnitate publica numita pe o perioada de un an”, anunta zilele trecute CSM, printr-un comunicat.

„Pentru a deveni efectiva si pentru a produce efecte juridice (…) este necesar ca Plenul Consiliului  sa ia act de demisia doamnei judecator din functia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii. Potrivit calendarului de sedinte publice al Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, acesta se poate intruni, in conditii de cvorum, in perioada 20-24 august 2012”, se mai precizeaza in documentul emis de CSM.

501 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger