AcasăNewsMona Pivniceru a depus juramantul. E noul ministru al Justitiei

Mona Pivniceru a depus juramantul. E noul ministru al Justitiei

(foto: Agerpres)

UPDATE Mona Pivniceru a depus,  joi dupa-amiaza, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei. La ceremonia de la Palatul Cotroceni au fost prezenti presedintele interimar, Crin Antonescu, premierul Victor Ponta, precum si membrii Guvernului.

Mona Pivniceru depune astazi la Cotroceni, juramantul de investitura in functia de ministru al Justitiei. In cursul acestei zile, CSM a luat act de demisia din magistratura a lui Pivniceru, propunerea premierului Victor Ponta pentru portofoliul de la Justitie.

(foto: Agerpres)

Mona Pivniceru va fi investita, in sfarsit, in functia de ministru al Justitiei. Ceremonia va avea loc joi, ora 17,30, la Palatul Cotroceni, potrivit Biroului de presa al Administratiei Prezidentiale.

Mona Pivniceru a demisionat din magistratura, pentru a putea ocupa functia de ministru al Justitiei in Guvernul Ponta. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, joi, de demisia Monei Pivniceru. Presedintele CSM, Alina Ghica, a anuntat, dupa sedinta Consiliului, ca hotararea urmeaza sa fie trimisa sefului statului pentru emiterea decretului de eliberare din functie.

447 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger