AcasăNewsMona Pivniceru a demisionat din magistratura

Mona Pivniceru a demisionat din magistratura

(foto: luju.ro)

Judecatoarea Mona Pivniceru, propunerea lui Victor Ponta pentru functia de ministru al Justitiei, si-a dat demisia din magistratura astfel incat sa nu mai fine incompatibila cu functia ministeriala.

(foto: luju.ro)

Mona Pivniceru, judecatoare, si-a prezentat, luni, demisia din magistratura, dorind ca astfel sa evite o noua potentiala stare de incompatibilitate cu functia de ministru al Justitie, pentru care a fost propus de catre primul ministru Victor Ponta, informeaza digi24.ro.

Pe 8 august Mona Pivniceru isi daduse demisia si din cadrul Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM), dupa ce sectia pentru judecatori a CSM au respins, in unanimitate, numirea ei in functia de ministru.

In urma demisiei din magistratura aceasta poate fi numita in functia ministriala, urmand a-i lua locul lui Victor Ponta, care este ministru interimar al Justitiei.

Recent, Mona Pivniceru a fost implicata intr-un scandal politic dupa ce a fost fotografiata in timpul in care urca in autoturismul condus de unul dintre fiii lui Adrian Nastase.

author avatar
Ionut Zgimbau
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger