AcasăNewsMomentul în care un copil de 13 ani este împușcat din greșeală...

Momentul în care un copil de 13 ani este împușcat din greșeală de polițiștii tulceni – VIDEO

copilMomentul în care un copil de 13 ani este împușcat din greșeală de polițiștii tulceni - VIDEO

Incident grav, sâmbătă seara, în localitatea Turcoaia din județul Tulcea. Un copil de 13 ani a fost împușcat din greșeală de polițiștii care se aflau într-o misiune de urmărire a unui șofer care a fugit după ce a fost oprit în trafic.

Echipajul de poliție se afla în misiune și urmărea un șofer fără permis de conducere, care a fugit după ce l-au oprit agenții. Polițiștii au pornit în urmărirea lui și după focurile de avertizare au început să tragă și înspre mașina individului. Un glonț a ricoșat și a nimerit un copil de 13 ani care se afla pe stradă în acel moment.

Incidentul a fost confirmat de reprezentanții poliției din Tulcea printr-un comunicat. „Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior. De asemenea, în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică”, au transmis reprezentanții IPJ Tulcea, în comunicat.

Momentul în care polițiștii au tras focuri de armă a fost filmat de localnici.

Copilul, transportat în stare gravă la spital

Copilul a fost împușcat în partea stângă a abdomenului, iar inițial a fost transportat la un spitalul din Măcin, după care la Spitalul Județean din Galați. Starea acestuia este stabilă.

Nu este prima oară când șoferul urmărit este prins că încalcă legea. În trecut poliţiştii l-au mai prins la volan fără permis de conducere.

Ancheta a fost acum preluată de procurori.

author avatar
Andreea Vlad
208 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger