AcasăNewsMomentul în care travestitul „Monalisa” a murit în condiții terifiante în timp...

Momentul în care travestitul „Monalisa” a murit în condiții terifiante în timp ce era în direct. Patul a luat foc, după ce pisica a dărâmat candela – VIDEO șocant

monalisaMomentul în care travestitul „Monalisa” a murit în condiții terifiante în timp ce era în direct. Patul a luat foc, după ce pisica a dărâmat candela - VIDEO șocant

Tragedie fără margini în comunitatea trans din Iași. „Monalisa” a murit în timp ce era live pe Facebook. În timp ce dormea, pisica a lovit candela aprinsă de pe pat, care a ars mocnit, astfel încât tânărul s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

În transmisiunea în direct facută noaptea târziu se vede că doarme, cu mâna pe o icoană și cu telefonul alături.

Incendiul a pornit de la o candelă aprinsă

Pisica sare și răstoarnă candela pusă tot pe pat. Izbucnește focul, iar victima se ridică și dispare din cadru.

Incidentul a fost văzut în direct de mai multe persoane, care au încercat să ajute victima.

Prietenii Lisei au fost cei care au observat flăcările, în timpul live-ului, și au sunat la 112. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului, însă din păcate nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului.

„În dimineața zilei de 25 decembrie a.c., poliția a fost sesizata prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat din muncipiul Iași ar fi luat foc în timp ce doarme, acest lucru fiind observat de apelant pe o rețea de socializare”, a transmis luni Poliția Iași.

Poliția a deschis dosar penal

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat apartamentul in care locuia persoana în cauză, în care s-a pătruns cu ajutorul unui echipaj ISU Iași, în interior fiind găsit cadavrul bărbatului.

Nu a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea incendiului. Polițiștii au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. Având în vedere împrejurările, polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

author avatar
Andreea Vlad
1.091 afisari

7 COMENTARII

  1. Un dezaxat mai putin
    Mort la ,,datorie ” in timp ce-si exhiba in fata altor bolnavi mintal orientarile sale bolnave

  2. Pai si de ce dormea cu mana pe icoana Maicii Domnului cu Pruncul daca era trans? Si cu candela pe deasupra. I-a luat Dumnezeu mintile.

  3. Și de ce ne-ar interesa pe noi un deviant ca ăsta?? Scrieți vă rog, despre problemele românilor nu ale dracilor!

  4. Astia nu mai au instinct de conservare cu candela aprinsa pe pat serios? Si pisica libera e deja ruleta ruseasca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger