AcasăNewsMomentul în care două TIR-uri strivesc intenționat o dubiță. Atenție, IMAGINI șocante...

Momentul în care două TIR-uri strivesc intenționat o dubiță. Atenție, IMAGINI șocante – VIDEO

accidentMomentul în care două TIR-uri strivesc intenționat o dubiță. Atenție, IMAGINI șocante - VIDEO

Incident grav în județul Teleorman, acolo unde doi șoferi de TIR – tată și fiu – ar fi provocat intenționat un accident. Un bărbat a murit după ce duba în care se afla a fost strivită între cele două camioane.

Totul, spun anchetatorii, ar fi pornit de la o șicanare în trafic.

Imaginile cu momentul accidentului au fost surprinse de o cameră de bord. Se poate vedea cum duba a fost prinsă între cele două TIR-uri, iar după o frânare bruscă se izbește de camionul din față.

„Lasă că îți arăt că te răstorn”, i-ar fi spus șoferul primului TIR, dubistului, potrivit informațiilor obținute de impactnews24.ro.

După ce a fost lovită, duba a fost aruncată în TIR-ul din față.

În accident a murit un om

În urma accidentului, cei trei șoferi s-au luat la bătaie, chiar în fața polițiștilor, chiar dacă un om murise.

Accidentul s-a produs vineri, pe DE 70, în apropiere de Vitănești, județul Teleorman, iar polițiștii fac cercetări. Șicanarea între șoferul dubei în care se afla victima și șoferul unui dintre TIR-uri ar fi început la ieșire din Alexandria spre București.

S-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
1.291 afisari

3 COMENTARII

  1. In Romania soferii de TIR sunt in majoritate analfabeti ,se cred smecheri ca au pe mana un mastodont ,se cred stapanii soselelor.Acum ceva vreme mi-am permis sa claxonez pe unul care mergea pe A2 calare pe ambele benzi sa imi faca loc.Atat i-a trebuit dementului,dincolo de degetul mijlociu pe care il scotea permanent pe geam pendula pe cele doua benzi ca sa nu il pot depasi.Norocul a fost ca presiunea traficului din urma l-a obligat sa faca loc.In momentul in care l-am depasit ,dincolo de claxoanele istericului, simula ca imi taie calea.Indivizii astia sunt cautati oriunde ,mai putin la cap.In acest caz nu e ucidere din culpa,e atac terorist sau crima cum vreti sa le numiti.Mii de cruci pazesc soselele Romaniei datorita acestor scelerati.

  2. Acum au fost de vină șoferii de TIR. Mâine o să fie de vina bizonul încordat în vreo mașină sau pe vreo motocicletă. Numitorul comun? Bădărania la volan, ca de altfel în întreaga viață publică din România. Fără egal în Europa. Hai că suntem tari…

  3. Romania este singura tara din lume unde la asa zisele „scoli de soferi”, politetea la volan este un subiect tabu. Mai intervine „in ajutor” si badarania multora dintre participantii la trafic (la ceasta contrubuind si somnul deloc dezinteresat al politiei rutiere), si astfel coctailul pentru crime pe sosea este pregatit. Poftiti, serviti…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger